A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Tudomány

14 napos KIHÍVÁS diéta

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Pofonegyszerű diéta, ami mellé még főznöd sem kell. Ha nem szereted bonyolítani az életed, vagy egy közelgő eseményre készülsz, próbáld ki! Csak 10 kg súlyfelesleg felett!*

14 napos diétaEldöntötted, hogy lefogysz, és  nem is halogatnád tovább? Ha 10 kiló feletti többlet* gyűlt már össze, és beválallsz egy intenzív kezdést, amikor két hétig csak turmix-étkezéseid lesznek, akkor  a Kihívás diétát neked találtuk ki. A 14 napos diéta szigorú, de könnyebben meg lehet csinálni, mint gondolnád, és látványos eredményt érhetsz el vele! 

Mi történik a 14 napos fogyókúra ideje alatt?

14 napos fogyókúraA rendszeres, kiegyensúlyozott étkezéseknek hála már a diéta kezdő napjaiban optimalizálódik a vércukorszinted, így nem lesznek falási rohamaid. A 14 nap elteltével egészen megváltozik az anyagcseréd, felvesz egy ideális ritmust. A szervezeted feltöltődik vitaminokkal, de a legjobb, hogy mindeközben folyamatos zsírbontó állapotban van. Mindez ráadásul úgy, hogy a Turbó Diétában® lévő 3 különböző forrásból származó fehérje megvédi az izmaidat. 2 hetes diétánk legfontosabb tulajdonsága, hogy a fogyás elsősorban zsírból – nem vízből és nem izomból – történik, pont onnan, ahonnan kell!

Miben más a KIHÍVÁS diéta, mint a bécsi diéta vagy a Stockholm diéta?

Abban, hogy míg az utóbbi 2 diéta végére a legtöbb ételre rá sem tudsz majd nézni, addig a Turbó Diéta által nyújtott 2 hetes KIHÍVÁS diéta a legkönnyebben és leggyorsabban elkészíthető fogyókúrás étrend mind közül, hiszen a 3-5 étkezést 1-1 adag Turbó Diéta® turmixszal kell helyettesítened – amely gyorsan és egyszerűen elkészíthető, ráadásul nagyon finom is.

 
 

A 14 napos diéta menete:

1. naptól a 14. napig

A reggelit, ebédet, uzsonnát (17 óra körül), vacsorát (szükség szerint a tízórait (11 óra körül) is) helyettesítsd 1 adag Turbó Diéta® turmixszal. Az, hogy napi hány étkezésre lesz szükséged, a testmagasságodtól függ:

Turbó Diéta

Helyes adagolás