Ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Tudomány

21 napos Diéta 

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Felkúsztak a kilók az otthon töltött hetek alatt? Ne aggódj, pár hét alatt könnyen megszabadulhatsz az extra súlytól! A 21 napos diéta könnyen betartható, nem igényel komoly életmódváltást, a plusz kilók mégis napról napra fogynak.

Turbó DiétaHa az idei évnek jelszót kellene választani, az biztos, hogy a #maradjotthon lenne. Ezeknek az otthon töltött hónapoknak több hozadéka is lett: mindenki megtanult sütni-főzni, nagyobb figyelmet fordítunk a megfelelő higiéniára, és bizony sokunkra felkúszott egy-két kiló. A lényegesen kevésbé aktív mindennapok, a kevesebb mozgás már önmagában is eredményezhetnek plusz kilókat, mindez ráadásul sokszor plusz elcsipegetett kalóriákkal is párosult. Turbó DiétaHiszen amit megfőztünk, azt bizony meg is ettük. 

A házi koszt természetesen jó dolog, ám a mértéktartás ilyenkor is fontos lenne. Ha te is azok közé tartozol, akikre idén felszaladt pár kiló (vagy tartasz tőle, hogy az elkövetkező időszakban fel fog), akkor próbáld ki az otthonülős életmód alatt felszedett kilókra kialakított 21 napos diétánkat! Ezzel akár már 3 hét alatt leadhatod a hirtelen felszedett többletet.

 

A 21 napos diéta menete

A program során egy igen egyszerű rendszert kell követned, aminek során 3, 4 vagy 5 étkezés kialakítását javasoljuk, testmagasságtól függően, az alábbiak szerint:

Turbó Diéta

A leírásban az egyszerűség kedvéért 4 étkezés szerepel, de ez ne tévesszen meg, a magasságodnak megfelelő számú étkezést alakíts ki magadnak a diéta alatt.

1. szakasz (1. nap)

Turbó DiétaA Karantén Diéta első napján lelkileg és fizikailag is ráhangolódunk a diétára. Bár szigorúnak tűnik, hidd el, jól fog esni a szervezetednek ez a megkönnyebbülés.
HOGYAN csináld? Minden étkezést helyettesíts 1 adag Turbó Diéta® turmixitallal.

2. szakasz (2-21. nap)

Turbó DiétaA második naptól kezdve igazán könnyű dolgod lesz. Ebben a szakaszban napról napra olvadnak le a zsírpárnák, a szervezeted feltöltődik vitaminokkal, és a legjobb, hogy mindeközben folyamatos zsírbontó állapotban lesz. 
HOGYAN csináld? A reggelit, uzsonnát, vacsorát helyettesítsd 1 adag Turbó Diéta® turmixitallal. Ebédre 600 kcal értékű fehérjében gazdag, szénhidrátszegény ételt fogyassz.
Ez a 20 nap könnyen betartható, hiszen nem kell teljesen lemondanod a klasszikus étkezésről, a plusz kilók mégis napról napra fogynak.