Tudomány

5 napos VILLÁM diéta

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Jövő héten indul a repülő, vagy mindjárt itt a nagy nap? Semmi pánik, az utolsó pillanatokban is sokat tehetsz önmagadért.

5 napos diétaVillámdiétánkat pont ezekre az utolsó pillanatos helyzetekre találtuk ki: már 5 nap után könnyedebbnek érezheted a testedet, felszabadultabb leszel, a ruhádban pedig tündökölni fogsz - akár 5 nap alatt látványos eredményt is mutathat a mérleg. 

A Villámdiéta teljes ideje alatt minden étkezést helyettesíts 1-1 adag Turbó Diéta® turmixszal, a diéta végén pedig könnyebb testérzettel, magabiztosabban fekhetsz ki a strandra, vagy bújhatsz bele álmaid fehér ruhájába. Gyors fogyás napok alatt!

De miben más ez a villám fogyókúra, mint a léböjt?

5 napos fogyókúraLegfőképpen abban, hogy az 5 napos diéta során nem vonsz meg semmilyen tápanyagot a szervezetedtől, nem éhezel, így nem fenyeget a jojó veszélye. Az étkezéshelyettesítő turmixokkal ugyanis beviszed a szükséges kalóriát és tápanyagot, így a zsírból történő fogyás úgy indul be, hogy a turmixban lévő 40% fehérje megvédi az izmaidat. A komplex összetételnek hála nem fogsz legyengülni sem, a mindennapok kihívásaihoz meglesz a szükséges energiád.

A Villámdiéta menete:

A teljes kúra alatt (1-5. nap) a reggelit, ebédet, uzsonnát (17 óra körül), vacsorát (szükség szerint a tízórait (11 óra körül) is) helyettesítsd 1 adag Turbó Diéta® turmixszal. 

  • Az 5 napos villám fogyókúra során csak turmixot fogsz fogyasztani, így kiürül az emésztőrendszer, ennek köszönhetően laposabb lesz a hasad.
  • A turmix összetételének köszönhetően nem fogsz éhezni a diéta alatt, ráadásul a kímélő étrendnek hála a gyomrod összeszűkül.
  • A benne található 3 féle fehérje segítségével már ilyen rövid idő alatt is beindul a zsírból történő fogyás.

A program során 3, 4 vagy 5 étkezés kialakítását javasoljuk, testmagasságtól függően, az alábbiak szerint:

villám fogyókúra

Helyes adagolás