Sikertörténetek

A Turbó Diéta® megint bizonyított

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

"Ismét rátaláltam a Turbó Diétára®. Egyszer már segített pár éve néhány kilótól megszabadulni, ezért úgy gondoltam újra megpróbálom."

Sokszor hallottam ismerősöktől, hogy egyre kövérebb vagyok. Naponta kérdezték tőlem: Miért eszel annyit? Több fogyókúrába belekezdtem, de szinte semmi változást nem tapasztaltam, és egyre csak híztam. Teljesen kétségbe estem, főleg, amikor az egészségem is romlani kezdett. Vizesedtem, lépcsőzésnél már az elején alig kaptam levegőt, futni egyáltalán nem tudtam.

Ekkor ismét rátaláltam a Turbó Diétára®. Egyszer már segített pár éve néhány kilótól megszabadulni, ezért úgy gondoltam újra megpróbálom.

Rögtön az Intenzív Programot választottam. Vettem 3 doboz turmixport, antioxidáns és sav bázis tablettát és tejet.

A tisztító kúra után nem sokkal éreztem, hogy felpuffadok és fáj a gyomrom. Rájöttem, hogy a tej okozza, ezért laktózmentes tejre tértem át. Ezután a közérzetem jobb lett, reggel, délben és este mindig ugyanabban az időben ittam meg a turmixot.

A két hetet végig csináltam és így 8 kg-ot fogytam.

Elégedett vagyok az eredménnyel és folytatom a Könnyített programmal, ahol reggel este Turbó Diéta® turmixot iszok, ebédre  egy könnyű egytál ételt eszem. Könnyen lehet tartani, mert nem vagyok éhes. Célom a 70 kg, ami már nem is tűnik olyan elérhetetlennek.

2014.10.04. M. Zsuzsa, alias Mojzsu (51 éves)

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm