Sikertörténetek

A változókorban is lehetsz karcsú és csinos

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Julianna számára a változókor igazán üdítő változásról szólt: a 30 napos program segítségével látványosan fogyott, újra csinos ruhákat hord és csak úgy ragyog!

Szinte észrevétlenül változtam túlsúlyossá

51 éves múltam, fizikusként dolgozom. A szülés utáni években a mozgáshiány és az életmód megtette a hatását, 18 kilót híztam. A változókorba érkezve úgy döntöttem, ez másképp fog a változásról szólni számomra: ebben a korban is lehetünk még csinos, vonzó nők, ha teszünk érte! És én tettem is, jelentkeztem a Turbó Diéta Nagy Fogyás versenyére.

Hogy mit adott nekem ez a diéta? Beszéljenek a számok!

Ideje is volt, hiszen ekkor a 168 cm-es magasságomhoz a következő, számomra elrettentő méretekkel jelentkeztem:

Testsúly: 88,9 kg → 75 kg (-13,9 kg)
Derékbőség: 99 cm → 83 cm
Csípő: 113 cm → 101 cm
Comb: 67 cm → 56 cm*

Jelentősen nőtt az önbizalmam és már közel a cél!

A turmixok finom ízét és hatékonyságát ismertem, használtam már többfélét, és a Turbó Diéta a leglaktatóbb. Nem is csalódtam: javult a teherbírásom, remekül éreztem magam, és az első 30 napos program végére már nagyon látványos volt a változás. Jelentősen nőtt az önbizalmam, élvezem, hogy végre újból csinos ruhákat vehetek fel. Még 7-8 kg-ot szeretnék fogyni, és nagyon jó érzés, hogy csupán már ennyit kell megtennem azért, hogy teljesüljön végre az álomalakom!

Turbó Diéta

Az ő története is érdekelhet: 

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm