BLOG

Akkor jöhet a koplalás! - Péter blogja 3. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Gondoltam, ezzel nem kell bíbelődni, csak túl kell élni. Egy informatikus számára ez már annyit tesz, mint szerepelni a főnöke által kedvelt Survivor műsorban. Bele is éltem magam a főszerepbe és minden napra egy új epizódként tekintettem.

Valószínűleg ezt a tömegközlekedési eszközökön is észrevették rajtam, hiszen pár nap után már átadták a helyet „rosszul van? üljön le!” mondatok között. A szemem karikás volt és szédelegtem jobbra-balra. Pár évvel ezelőtt szombat hajnalban a koleszba visszatalálva ugyanezt büszkén tettem, de most nem volt olyan mókás, hiszen éheztem.

##AS1##

Sajnos ennek olyan hátulütője is volt, hogy minden mezei náthát elkaptam és rövidesen vírusos influenzákat fabrikáltam belőlük. Ekkor lett szorosabb kapcsolatom a háziorvosommal.

##AD1##

A legyengültség és a betegeskedés nyilvánvalóan nem volt elég, mert be is depiztem rendesen. Már nem csak nem láttam végét ennek az időszaknak, de tulajdonképpen nem is akartam, viszont egyre inkább szimpatizáltam a különféle halálnemekkel.

Végül leadtam 8 kg-ot, de egyszerűen arra nem volt energiám, hogy éljenezzek. Bármit megtettem volna anyám sütiéért, vagy egy tál pörköltért, de igazából már csak egy falat kenyér is jól jött volna. Ennek megfelelően, amint lejárt a kúrám időtartama már hívtam is anyát egy húslevesért és utána visszaálltam a normális étkezésre.

Jött is a meglepetés egy pillanat alatt, ugyanis az önsanyargatással leadott 8 kg-t egy hét szorgos étkezéssel vissza is szedtem. Egyszóval csalódással, sok rosszulléttel, betegséggel és depresszióval járt ez a módszer.

Újra a start vonalon voltam, de még nem adtam fel, így új módszert kerestem.

Következő részek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm