A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

[CSR] A rendőrök és tűzoltók egészségvédelmi szűrőnapja

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

A Turbó Diéta Központ támogatásával a rendőrök és tűzoltók egy átfogó egészségvédelmi szűrőprogramon vehettek részt.

2013.04.27-én a budapesti Városligetben ismét megrendezésre került az V. Rendőr- és Tűzoltónap. 

A nagyszabású országos rendezvény évről évre rendhagyó keretek között mutatja be a rendőrség és a tűzoltók munkáját.

A gyermekeket ügyességi játékok, füstsátor és körutazásra csábító tűzoltójármű várja, míg a felnőttek közelebbről is megismerkedhetnek a tűzvédelemmel, a tűzoltó szakfelszerelésekkel és a katasztrófavédelem szerteágazó tevékenységével. Az egész napos rendezvény alkalmat teremt arra, hogy a látogatók bepillanthassanak a hivatásos élet kulisszái mögé. 

A Turbó Diéta Központ ezt a lehetőséget ragadta meg arra, hogy a felhívja a figyelmet azok egészségére, akik a mi biztonságunk és testi épségünk felett őrködnek nap mint nap.  

Turbó Diéta

A 'Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogram' segítségével 20 olyan vizsgálatot végeztek el a résztvevőkön, amely a társadalmat érintő leggyakoribb jelenségeket igyekszik kiszűrni és megelőzni, mint amilyen szív és érrendszeri megbetegedés, a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az elhízás. A korszerű vizsgálati berendezések segítségével átfogó képet kaptak a résztvevők az egészségi állapotuk alakulásáról. 

Abban mindenki egyet értett, hogy a rendőrök és tűzoltók testi-lelki terhelését figyelembe véve, kiemelten fontos jelentőséggel bír egy ilyen nap, mely a hétköznapi hőseink betegségmegelőzésével foglalkozik.
Hiszen ők az év minden napján arra fordítják erejüket, hogy életeket mentsenek, míg a túlpörgetett, stresszes munkájuk során a saját egészségük épségét teszik kockára.

"Az elmúlt két évben a szűrőállomást  a mentők számára tettük elérhetővé 1-1 napra, idén a rendőröket és a tűzoltókat szerettük volna támogatni abban, hogy egy nap erejéig magukra, a saját egészségükre figyeljenek. A rendszertelen táplálkozás és a túlhajszoltság könnyen a plusz kilók gyarapodásához vezethet, ezért a szűrővizsgálatokon túl személyes tanácsadással és termékbemutatóval is igyekeztünk megoldási lehetőséget kínálni a számukra. 

Az egészségük támogatását a jövőben is folytatni szeretnénk,
ezért a Turbó Diéta Központban a rendőrök, mentők, tűzoltók számára 10% vásárlási kedvezményt biztosítunk. 

Turbó Diéta

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm