A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

[CSR] Szakmai Díjat kaptunk a társadalomért végzett munkánkértSzakmai Díjat kaptunk a társadalomért végzett munkánkért

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Cégünk 2012-től a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának szakmai partnere lett az elhízás prevenció területén.

2011-ben egy szakmai rendezvényen ismerkedtünk meg a Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjával, amely 2010-ben indult útjára. A program keretében 10 éven keresztül egy szűrőkamion járja a magyar településeket, hogy az érdeklődők egészségi állapotát a legmodernebb berendezésekkel mérjék fel. A szűrőkamionon egyedülálló módon 37 féle prevenciós vizsgálatot végez el, mindössze 30-40 perc alatt!

Ezen felül látványos anatómiai bemutató, 30 Életmód Pont is várja az érdeklődőket, ugyanakkor virtuális valóságszemüvegek segítségével felfedezhetik az emberi test működésének apró mozzanatait, életmód tanácsadáson vehetnek részt, megismerhetik a látogatók az elsősegélynyújtás alapjait, az újraélesztéstől az égési sebek ellátásig.

Turbó DiétaIlyen átfogó vizsgálati megoldással még nem találkoztunk, ezért nagyon lelkesített bennünket a lehetőség, hogy Program partnerei lehessünk.

Dankovics Gergely programigazgatótól megtudtuk, hogy hazánk vezető szerepet tölt be az Európai Unión belül több népegészségügyet érintő megbetegedés tekintetében. Az átfogó egészségvédelmi szűrőprogram tehát olyan vizsgálatsort állított össze, mely a társadalmat érintő leggyakoribb jelenségeket igyekszik kiszűrni és megelőzni, mint amilyen szív és érrendszeri megbetegedés, a magas vérnyomás, a cukorbetegség vagy az elhízás.

Turbó Diéta

A cégünk közel 20 éve foglalkozik fogyókúrás készítmények gyártásával, importjával és forgalmazásával. A kezdetektől filozófiánk, hogy a túlsúly csökkentésére való törekvés nem mehet az egészség rovására.
A Turbó Diéta turmixpor és a diétaprogramok is ezen elv mentén lettek a legmagasabb minőségben és legapróbb gondossággal összeállítva, magyar receptúra alapján, egy német orvos csoport támogatásával. A Turbó Diéta® turmixok kiegyensúlyozott tápanyagbevitelt és rendszeres étkezéseket biztosítanak, így a koplalás elkerülésével támogatják az egészséges súlycsökkenést.

A súlycsökkentés eredményeként megelőzhetők a túlsúly okozta káros egészségügyi hatások: a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség.

A Programba való bekerülésünket egy szigorú, szakmai átvilágítás is megelőzte. Egy 22 fős szakmai grémium vette górcső alá a Turbó Diéta termékek összetételét, a diéta programokat, a kommunikációs anyagainkat és a klinikai vizsgálatok eredményeit - meséli Handl Tamara, a Turbó Diéta marketing vezetője. "Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Program partnereiként részt vehettünk a súlycsökkentés és súlymenedzsment témakörében végzett prevenciós munkában."

A 2013-ban megtartott Népegészségügyi konferencián a Szűrőprogram grémiumának Szakmai Díját vehettünk át a társadalomért végzett munkánk elismeréseként.
A díjra nem csak büszkék vagyunk, de megerősít bennünket abban, hogy tovább haladjunk azon az úton, amin elindultunk, és a rendelkezésre álló erőforrásainkkal részt vállaljunk az elhízás megfékezésében, az ideális testsúly elérésében és megtartásában, és ezzel a társadalom általános egészségének megőrzésében.

 Turbó Diéta

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm