A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Edzel, és inkább zsírt égetnél, mint teljesítményt növelnél?

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Örömmel látjuk, hogy egyre többen törekszenek a tudatos életmódra, ami megfelelő fittséggel jár. Számos sport lehetőség közül választhat, aki rendszeres testmozgást szeretne végezni.

Vannak, akik mindezt otthonukban, míg mások edzőteremben, edző által koordinálva végzik, akár különböző teljesítményfokozó gépek használatával, ugyanis az egészséges életmód, megfelelő izomállapot mellett a mihamarabbi fogyás is cél.

A látványos fogyás mellett mi már több, mint 16 éve az egészséges életmód és táplálkozás mellett tettük le a voksunk. Távol áll tőlünk minden olyan megoldás, ami nem az anyagcsere helyreállításával, optimális izom és zsírösszetétel elérésével kívánja elérni mindezt.

Nem is lehetséges másként, hiszen senki nem szeretne úgy kinézni, mint egy sharpei kutya, aki sose nő bele a bőrébe, de fittségnek korántsem nevezhető az se, ha valaki az izomállapota rovására nem zsírból fogy, azaz sovány lesz és nem vékony.

Éppen ezért dolgoztuk ki a direkt sportos életmódot élőknek szóló programunkat, ahol a zsírból való fogyás mellett kiemelt szerepet kap az izmok védelme a megfelelő fehérjebevitel által. Szintén jó szívvel ajánljuk igényes férfiaknak kialakított programunkat, ami irodai munka mellett kínál tökéletes megoldást.

Turbó DiétaTurbó Diéta

 

 

 

 

 

 

Számos fehérjeitallal találkozik, aki sportol és közben egészségesen is akar táplálkozni, nem megterhelve az emésztőrendszerét. Ezek közül nehéz megtalálni az ideálisat, hiszen vannak izomépítésre, a kitartás növelésére, a regenerálódás elősegítésére fehérjekészítmények, azonban a legtöbbjük minimálisan vagy egyáltalán nem tartalmaz szénhidrátot, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Pedig ezen a tápanyagok bevitele az edzéshez használt kiegészítőknél is fontos.

A mozgás során a fehérje a megfelelő izomállapot megtartásában segít, a szénhidrát biztosítja az energiát az edzéshez, utána fogyasztva pedig a glikogénraktárak visszatöltésében játszik szerepet és ezzel támogatja a regenerálódást. A vitaminok és ásványi anyagok a szervezet általános, megfelelő működésében játszanak szerepet. Ezekről a tápanyagokról és a táplálkozás legfontosabb szempontjairól minden alapvető információt megtudhatsz a videóból: 

A Turbó Diétát sportos életmód, edzés melett is használhatod:

  • Ha diétaprogramot követsz és mellett edzel, kövesd a program leírását és edzés előtt és után fogyassz el fél-fél adag vízzel készített Turbó Diéta® turmixot.
  • Ha fitt élet a cél, és mellette az egészséges életmód és a helyes táplálkozás már az életed része, használd a edzés mellé kiegészítőként a Turbó Diéta® turmixot. A mindennapokban, amikor nehezen megoldható (pl. útközben), hogy gyors, de egészséges ételt vegyél magadhoz, válaszd a Turbó Diéta turmixot. Egy shakerben egyszerűen magaddal viheted, és útközben vízzel könnyedén összerázhatod és már kész is a reggeli, az ebéd vagy az uzsonna.
  • Ha még csak most ismerkedsz a mozgással, de szeretnél fittebb életet élni, és többet tudni a témáról töltsd le info anyagunkat, vagy ismerd meg diétaprogramjainkat!

Bármi is legyen a célod, egy kis kreativitással a Turbó Diéta turmixokat hosszú távon sem lesz unalmas fogyasztanod! Íme néhány ízesítési tippünk!

Hmmm...melyiket kóstólnád meg először?