BLOG

BLOG Fehérje turmixporok szerepe a diabétesz diétában Fehérje turmixporok szerepe a diabétesz diétában Fehérje turmixporok szerepe a diabétesz diétában

A cukorbetegek számára a fogyás és a cukorbeteg diéta összehangolása különös odafigyelést igényel. Olvassa el Dr. Fövenyi József diabetológus véleményét a témában.

#egészség
BLOG Mit egyél a külföldi nyaralás során? Mit egyél a külföldi nyaralás során? Mit egyél a külföldi nyaralás során?

Általában két csoportra osztható a kérdést feltevők tábora. Vannak, akik szeretik kipróbálni az új ízeket és utazásuk során kifejezetten örömmel hódolnak a kulináris élvezeteknek. Vannak azonban, akik ódzkodnak mindentől, ami nem megszokott, vagy talán csak az átlagosnál érzékenyebb a gyomruk.

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG Járványos méreteket ölt az elhízás Járványos méreteket ölt az elhízás Járványos méreteket ölt az elhízás

Ijesztő tendenciára figyelmeztetnek a szakemberek az Európai elhízás elleni napon.

#egészség
BLOG Menopauza? Súlyproblémák? Menopauza? Súlyproblémák? Menopauza? Súlyproblémák?

A menopauza gyakran súlygyarapodással is jár, ha szeretnél tenni ellene, segítünk! Hidd el, nem kell koplalnod ahhoz, hogy fogyj!

#egészség
BLOG Itt van az ősz, itt van újra, sajnos vele jár az influenza Itt van az ősz, itt van újra, sajnos vele jár az influenza Itt van az ősz, itt van újra, sajnos vele jár az influenza

Ne csak reméld, hogy elkerülnek a betegségek, hanem tegyél is érte! A kulcskérdés mindig a megfelelő vitamin és ásványianyag bevitelen, valamint a helyes, fehérjedús és szénhidrátszegény táplálkozásban rejlik.

#egészség #életmód
BLOG Böjt a tartós fogyás támogatására Böjt a tartós fogyás támogatására Böjt a tartós fogyás támogatására

Kétségtelen, hogy a böjt módszere jelentősen elősegítheti a tartós súlyvesztést. A kezdeti sikerek ugyanis hathatósan erősítik a motivációt és a kitartóképességet.

#egészség
BLOG Nyaralnál, de gyomorpanaszaid vannak útközben? Nyaralnál, de gyomorpanaszaid vannak útközben? Nyaralnál, de gyomorpanaszaid vannak útközben?

Gyakran előfordul, hogy a hosszú buszozás alkalmával, vagy esetleg a repülőgép fel,- leszállásakor liftezik a gyomrod és hányingered van?

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem! Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem! Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem!

Végre elérted a vágyott alakodat, vékony vagy, fitt és üde. Jól esően fogadod a bókokat, nem fulladsz ki a lépcsőzéskor és már pont kezded megszokni, hogy igen is nőies ruhákat vehetsz magadnak.

#táplálkozás #egészség #életmód

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!