BLOG

BLOG Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem! Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem! Azt hiszed, így tarthatod meg a súlyodat? Tudd, hogy nem!

Végre elérted a vágyott alakodat, vékony vagy, fitt és üde. Jól esően fogadod a bókokat, nem fulladsz ki a lépcsőzéskor és már pont kezded megszokni, hogy igen is nőies ruhákat vehetsz magadnak.

#táplálkozás #egészség #életmód
BLOG 5 tipp az őszi fogyókúrához 5 tipp az őszi fogyókúrához 5 tipp az őszi fogyókúrához

Az őszi időszak kiváltképp alkalmas szervezetünk megtisztítására, felesleges kilóink ledolgozására. Ha betartod tanácsainkat látványos változást érhetsz el!

#táplálkozás #életmód #sport
BLOG A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család A tukmálás kultúrája: kedvességből hizlal el a család

„Nem ízlik? Pedig a kedvencedet főztem!” – ha ez után a mondat után te is bűntudatosan elfogadod a repetát, akkor pár dologról beszélnünk kell.

#életmód
BLOG Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol? Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol? Ettől híznak nagyon sokan: te is közéjük tartozol?

Reggeltől estig meg sem állsz? Az egész napod be van táblázva? Sokat vagy úton? Van egy rossz hírünk számodra! De persze tudjuk a megoldást is.

#életmód
BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
BLOG Ada laktózmentes fehérjével fogy Ada laktózmentes fehérjével fogy Ada laktózmentes fehérjével fogy

"Ez a turmix, segít a fogyásban, de edzés után és vacsorahelyettesítőnek is jó megoldás" árulja el Ada, a Music FM népszerű műsorvezetője, aki most megosztja velünk bomba alakjának titkát.

#életmód

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!