A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Karácsonyig csúcsformába?

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Kicsit több, mint egy hónap múlva itt a karácsony. Ki ne szeretné bomba alakkal ünnepelni az év legszentebb napját? Mutatjuk hogyan!

Ha azt gondolod, hogy 30 nap alatt nem lehet látványos alakváltozást elérni, akkor tévedsz! És még sportolni sem kell hozzá – legtöbbünknek az év végi nagy hajtásban erre sajnos úgysem nem jut ideje Persze hosszú távon fontos a mozgás, de ha most gyorssegélyre van szükséged, anélkül is eredményes lehetsz!

November a lehető legjobb időpont elkezdeni a diétát, hiszen

  • Jól fogsz mutatni a karácsonyi fotókon és még a rokonokat is elbűvölheted az új alakoddal.
  • Tündökölhetsz a szilveszteri bulin, ahol mindenki azt kérdezi majd, hogy mi történt veled?!
  • Ha már most is rajtad van pár kiló felesleg, inkább add le karácsonyig, mint hogy tovább halmozódjanak.

Turbó Diéta

Így kerülhetsz csúcsformába 30 alatt, sport nélkül

Próbáld ki a 30 napos Turbó Diéta programot és le fog esni az állad a változástól: karcsúbban és egészségesebben állhatsz a fa elé, mint valaha! 30 napos programunkat úgy állítottuk össze, hogy ne éhezz, mégis hozzájuss a szükséges tápanyagmennyiséghez és még fogyj is. Turbó Diéta italaink minőségi fehérjékben gazdagok, így garantálják, hogy nem izomból, hanem elsősorban zsírból fogsz fogyni. Az italok ízletesek és tele vannak ásványi anyagokkal, a gazdag összetétele szavatolja, hogy nem leszel éhes a diéta alatt.

30 napos diéta: az ALAP diéta
30 napos diéta: az ALAP diéta

A 30 napos diéta és fogyókúra programot kisebb és nagyobb súlyfeleslegnél egyaránt ajánljuk, ami egy szünet nélkül ismételhető, hatékony diétaprogram. A 30 napos diétánkkal könnyedén, éhezés és szenvedés nélkül fogyhatsz!

Testmagasságodtól függően három, négy vagy öt étkezést javaslunk naponta: 165 cm alatt elegendő három, 180 cm felett ajánlott öt. A kettő között napi négy étkezéssel elegendő tápanyagot tudsz bevinni a szervezetedbe.

A program első három napján felkészíted a szervezeted a változásra és ráhangolod az anyagcseréd a diétára. Ez úgy zajlik, hogy minden étkezést Turbó Diéta itallal helyettesítesz. Lehet, hogy ez elsőre keménynek tűnik, de hidd el, hogy az új ízek, a rendszeres étkezés és a gazdag tápanyagtartalom miatt egyáltalán nem leszel éhes, a szervezeted pedig hálás lesz a megújulásért! A diéta következő szakaszában két hétig csak ebédre ehetsz főtt ételt, ami maximum 600 kalóriát tartalmazhat. A többi étkezést az ízletes italturmixok helyettesítik. A tested ebben a szakaszban folyamatosan bontja majd a zsírt, miközben feltöltődik vitaminokkal. Az utolsó szakaszban napi 1200-1500 kalóriát vihetsz be, vacsorára pedig italturmixot fogyaszthatsz.

Mit ad neked a 30 napos program?   

•    látványos súlyveszteséget, méghozzá elsősorban zsírból, nem izomból
•    karcsúbb alakot
•    önbizalmat
•    optimális tápanyagcserét
•    változatos ízeket
•    egészséges mennyiségű tápanyagot
•    rendszeres étkezéseket éhségérzet nélkül
•    magabiztosságot

Vágj bele a diétába ma és add le a felesleges kilókat karácsonyig!

Olvasd el, hogy sikeres diétázóink milyen változáson mentek keresztül és meríts belőlük inspirációt!