BLOG

BLOG A lelki fáradtság legyőzésének bevált praktikái A lelki fáradtság legyőzésének bevált praktikái A lelki fáradtság legyőzésének bevált praktikái

Mi a megoldás lelki fáradtság esetén, hogy visszanyerjük motivációnkat, kitartásunkat, és újult erővel vághassunk bele az életmódváltásba? Az IdealBody® segít Neked!

#egészség #lelki ügyek
BLOG Az elhízás lelki okai: az érzelmi evés és a hibás testkép Az elhízás lelki okai: az érzelmi evés és a hibás testkép Az elhízás lelki okai: az érzelmi evés és a hibás testkép

Sokan a rossz táplálkozást és a mozgásszegény életmódot okolják az elhízásért, de ez nem mindig ennyire egyszerű. Más tényezők is erőteljes hatással lehetnek a testsúlyra, amelyek közül olyanok is akadnak, amelyeket az egyén nem képes befolyásolni. Mik ezek?

#lelki ügyek
BLOG Újévi fogadalmak: Melyek a leggyakoribbak - hogyan tartsd be? Újévi fogadalmak: Melyek a leggyakoribbak - hogyan tartsd be? Újévi fogadalmak: Melyek a leggyakoribbak - hogyan tartsd be?

Újévi fogadalmakból számtalan létezik, de azokból jóval kevesebb, akik be is tartják. Melyek a leggyakoribb újévi fogadalmak, és hogyan tartsuk be őket?

#lelki ügyek #életmód
BLOG Öt órai tea, csak természetesen Öt órai tea, csak természetesen Öt órai tea, csak természetesen

Az IdealBody® webshopban finom, természetes alapanyagokból készült teákat is találsz, amivel igazán tökéletessé tehetsz egy hideg téli estét.

#lelki ügyek #életmód
BLOG Az érzelmek és az evés ellentmondásai Az érzelmek és az evés ellentmondásai Az érzelmek és az evés ellentmondásai

Miért híztam meg? Miért nem tudok lefogyni? Sokan és sokszor ostorozzák magukat ilyen és hasonló kérdésekkel. Nem árt ha tudják: mindennek van megoldása. A kulcs az önismeret.

#lelki ügyek
BLOG Tudtad, hogy a tartós stressz is tönkreteheti a bélflórád? Tudtad, hogy a tartós stressz is tönkreteheti a bélflórád? Tudtad, hogy a tartós stressz is tönkreteheti a bélflórád?

Mielőtt nagy baj lenne, ismerd meg a részleteket! Képzeld csak el, mi történne, ha minden nap egy kis mérget fogyasztanál ebédre! Lényegében ezt teszed, ha nem ügyelsz fokozottan a bélflórádra, ugyanis ha felborul a bélflórád egyensúlya, akkor egyes mikroorganizmusaidból több lesz, másokból kevesebb az optimálisnál.

#egészség #lelki ügyek
BLOG A családod támogat vagy torpedóz? A családod támogat vagy torpedóz? A családod támogat vagy torpedóz?

A diétánk, életmódváltásunk során fontos lenne a családunk támogatása, de mi van, ha éppen ellenkezően reagálnak?

#lelki ügyek
BLOG 3+1 ok, amiért elbukhat a diétád 3+1 ok, amiért elbukhat a diétád 3+1 ok, amiért elbukhat a diétád

A sikertelen diéta hátterében számos dolog állhat. Ismerd meg a 3+1 leggyakoribbat, és cselezd ki őket, hogy elérhesd az ideális testsúlyod, az álomalakot!

#diéta #lelki ügyek #buktatók

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!