BLOG

Ne tartozz ebbe a halmazba!

IdealBody®

A cikk szerzõje:

IdealBody®

 

A világon a legnagyobb anyagcsere-betegség a cukorbetegség.

A 2-es típusú diabetes kialakulásának oka a túlzott cukorfogyasztás. Vannak, akiknek nem termel a szervezete inzulint és vannak, akik rezisztensek rá. Az eredmény ugyanaz, hiszen inzulin nélkül a cukorfogyasztást a vércukorszint növekedése követi. Ez a folyamat nem áll meg itt, hiszen leggyakrabban ez vérzsírszintet is növeli. Innentől már csak egy kis lépés eljutni a szívbetegségekig.

Na, de miért eszünk ennyi cukrot?

  • IdealBody®Mert egy csomó élelmiszerről sejtésünk sincs, hogy nagy mennyiségű glükózt tartalmaz. pl. szalámi, virsli, felvágottak…
  • Mivel imádjuk az édes ízt, számos élelmiszert glükózzal, azaz cukorral dúsítanak, hogy jobban fogyjanak a boltok polcairól. A péksütemények, fornettik, rágcsálnivalók fehér lisztből készülnek, ami inzulinválasz szempontjából olyan, mintha cukrot ennél, akárcsak a tejtermékek. Ezek az egyszerű cukrok nem csak gyorsan felszívódnak, de nagyon kevés vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak, azaz szinte üres kalóriák a szervezeted számára.
  • Mert az édesség olyan finom, és ha nem is kívánjuk meg folyton, akkor kísértésbe visz a család többi tagja, akik igen.
  • Mert növeli az endorfin szintünket is és ki ne akarna még boldogabb lenni, főleg, ha éppen jó oka van a szomorúságra?!

Ezek mind teljesen elfogadható érvek, mégis azt mondjuk:

Válts életvitelt, kerüld azokat az ételeket, melyek hozzáadott cukrot tartalmaznak!

Ha egy kicsit ki is rúgtál a hámból, tarts utána egy-két IdealBody®-s napot, vagy váltsd ki a vacsorád egy turmixszal!
Mindenekelőtt az egészségedért fogyj és tartsd meg a súlyod! Hidd el, ezt még az energiaszinted is meghálálja!
Ha azért nem tudsz választani epres, csokis, meggyes, cappuccinós, pisztáciás és vaníliás turmixaink közül, mert laktóz vagy glutén érzékeny vagy, akkor ne aggódj, mert IdealBody® turmixunk már natúr változatban is kapható az ételintoleránsokra figyelve!

Ajánlatunk

NATÚR ízű IdealBody® diétás fehérje turmixpor

GLUTÉN- és LAKTÓZMENTES, 15 adag

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is a NATÚR ízű IdealBody® turmixszal, amit ihatsz magában, de akár ízesítheted is energiamentes aromákkal, valóban egyedi ízvilágot hozva létre. Az étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, és egyedi összetételének hála, a jojó effektustól sem kell tartanod. Már laktóz- és gluténmentes változatban is elérhető!

9 190 Ft

Törlés

Ne feledd, mindegyiket fűszerezheted fahéjjal vagy gyümölcs aromákkal! ;)

Egészségedre!

Ha esetleg már cukorbeteg vagy és diétáznál, de nem tudod, hogyan fogj hozzá, Dr. Fövényi József diabetológus főorvos elmondja, hogy az IdealBody®-t hogyan illesztheted az étrendedbe. >>

BLOG Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták? Miért nem működnek a divatdiéták?

Mik azok a divatdiéták, és hogyan befolyásolják táplálkozási szokásainkat? Miért nem érdemes bedőlni nekik, és milyen élelmiszereket válasszunk egészségünk érdekében?

#táplálkozás #életmód
Receptek Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel Zabos-túrós amerikai palacsinta kollagénnel

Fogyj eredményesen akár sport nélkül is, szupergyors receptünkkel! Reggelire vagy uzsonnára is fogyaszthatod ezeket a kollagénnel dúsított palacsintákat. Tálald joghurttal és egy kevés bogyós gyümölccsel! 

#diétás reggeli #diétás édesség