A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Nyaralnál, de gyomorpanaszaid vannak útközben?

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Gyakran előfordul, hogy a hosszú buszozás alkalmával, vagy esetleg a repülőgép fel,- leszállásakor liftezik a gyomrod és hányingered van?

Nehéz megfelelő útravalót csomagolni. Egyrészt nincs lehetőség asztalnál ülve étkezni, másrészről a hirtelen bekapott szendvicsek, rágcsálnivalók hamar megfekszik a gyomrot, ráadásul sok esetben nem tartalmaznak kellő mennyiségű rostot, ami szintén hascsikaráshoz, puffadáshoz vezet, és egyáltalán nem alakbarát megoldás.

A gyomorpanasz egyébként is kellemetlen, de hosszú órákig egy tömött buszon vagy autóban ülve, esetleg a repülőn még frusztrálóbb. Ha repülőtéren kell átszállás miatt várakoznod kell, akkor se sokkal jobb a helyzet. Ugyan a tagjaidat kinyújtóztathatod, mosdóba is könnyen elmehetsz, és ha kellő mennyiségű költőpénzt vittél magaddal, akár a reptéri étkezdéket is kipróbálhatod, de mi van akkor, ha inkább a célhelyen szeretnél költeni, esetleg nincs is elegendő időd a két járatod között? 

Nem tudom, melyik tényező tölt el nagyobb aggodalommal:

Mit egyek gyorsan és könnyedén? Vagy pedig mivel viszek be megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot a szervezetembe ahhoz, hogy az utazás és a nyaralás további részében se legyek rosszul, közben vigyázzak az alakomra, és jóllakott elégedettséggel töltsön el minden?

Ha most legyintesz is a tápanyag összetételre, azért csak gondolj bele, mennyire kellemes lesz a Föld bármely pontján a jól megérdemelt nyaralásod kezdetén úgy landolni, hogy nem a mellékhelyiséget kell keresd először, vigyázol az alakodra és a pénztárcádra útközben, mindezt úgy, hogy közben valami finomat eszel!

Mi pont ezért azt ajánljuk, tegyél be egy Turbó Diéta turmixport a bőröndödbe. Egy dobozból 15 főétkezés jön ki és bármelyiket is választod, egyik ízvariánsunk finomabb, mint a másik. Ráadásul még ahhoz is tudunk hasznos tippeket adni, hogyan tudod nyaralásod során is egyszerű fűszerezésekkel változatossá tenni a turmixokat. Az úton nem is lesz másra szükséged, mint 4 adagolókanál turmixporra, ezt shakeredben összerázni 3dl tejjel, vagy 5 adagolókanál turmixport ugyanígy összemixelni 3dl növényi tejjel. Ugye milyen egyszerű? És milyen finom! Hmmm…

Ha a fűszerezési tippek ellenére is úgy érzed, lehetetlen csak egy ízt kiválasztanod az utazáshoz, akkor válaszd egy adagos kiszerelésű turmixainkat, hiszen így teljesen személyre szabhatod, hogy miyen ízből mennyit szeretnél magaddal vinni. ;)

Válogass webshopunkban kedved szerint!