BLOG

BLOG Kollagén alapok 3: Tényleg hatásos a folyékony kollagén a hajhullás ellen, jót tesz a körmöknek, ízületeknek? Kollagén alapok 3: Tényleg hatásos a folyékony kollagén a hajhullás ellen, jót tesz a körmöknek, ízületeknek? Kollagén alapok 3: Tényleg hatásos a folyékony kollagén a hajhullás ellen, jót tesz a körmöknek, ízületeknek?

Ahhoz, hogy megértsük, pontosan miért és mire jó a kollagén, tudnunk kell, miből áll, mi a funkciója, hol van jelen. Már korábban írtuk, hogy testük mintegy egyharmadát adja a kollagén, ami egy rugalmasságot biztosító fehérje.

BLOG Mire jó a protein? A fehérjepor hatása és használata Mire jó a protein? A fehérjepor hatása és használata Mire jó a protein? A fehérjepor hatása és használata

A protein az egyik legfontosabb makro tápanyagunk, ami az izomépítéshez és a fogyáshoz is elengedhetetlen. De vajon mit érdemes tudni a fehérjeporokról, shakekről? A fehérjepor fogyasztása mikor ajánlott, és mi a protein hatása nőkre? Lássuk a legfontosabb válaszokat a fehérjepor mire jó kérdésre!

BLOG Miben van kollagén? 4+1 természetes kollagénforrás Miben van kollagén? 4+1 természetes kollagénforrás Miben van kollagén? 4+1 természetes kollagénforrás

Rengetegen kíváncsiak arra, hogy miben van kollagén, mik a természetes kollagén források és melyek azok a fogások, amik fokozzák tested kollagén termelését. De miért is olyan fontos ez? Mert a bőr rugalmasságát adó fehérje a kollagén, amihez szükséged van az alapanyagra, azaz magára a kollagénre, és a kollagént felépítő aminosavak, azonban van még ezen felül néhány olyan anyag, amik szükségesek ahhoz, hogy a tested elő tudja állítani a kollagént.

BLOG A kollagén hatása a szervezetre A kollagén hatása a szervezetre A kollagén hatása a szervezetre

Klinikai tesztelés során azt találták a kollagén fogyasztásának hatását vizsgáló bőrgyógyászok, hogy ha szájon át kollagén-peptidet fogyasztunk, akkor néhány hét után látványos változást tapasztalhatunk a bőrünk állagában és rugalmasságában. Nyolc hét folyamatos kollagén-peptid fogyasztás után hidratáltabbá válik a bőr, tizenkét hét után növekszik a kollagén sűrűsége a dermiszben (a bőr középső rétegében), négy hét után pedig jelentős változás áll be a bőr rugalmasságában.

BLOG A kollagén felszívódása milyen formában a leghatékonyabb? A kollagén felszívódása milyen formában a leghatékonyabb? A kollagén felszívódása milyen formában a leghatékonyabb?

A kollagén felszívódása eltérő a kollagén készítmények típusától függően. Kereskedelmi forgalomban kapható por és kapszula formájában, de injekcióval is megoldható a pótlása. Napjainkban azonban már egyre többen választják a folyékony kollagént tartalmazó szépségitalokat, ha a bőr feszességének megőrzéséről van szó.

BLOG Marha vagy hal kollagén? Melyiket válasszam és miért? Marha vagy hal kollagén? Melyiket válasszam és miért? Marha vagy hal kollagén? Melyiket válasszam és miért?

Marha vagy hal kollagén? Melyik a jobb? Amikor kollagén pótlására kerül sor, gyakran merülnek fel ezek a kérdések. Valójában többféle forrásból készülnek a kollagén készítmények, valamint típusaikban is különbönek. Mindegyik különféle előnyöket kínál.

BLOG 2-es típusú kollagén: miben van és mire jó? 2-es típusú kollagén: miben van és mire jó? 2-es típusú kollagén: miben van és mire jó?

A 2-es típusú kollagén az egyik legfontosabb kollagén a több, mint 20-féle kollagén közül. Vajon miben különbözik a többitől? Miért hasznos a 2 es típusú kollagén fogyasztása?

BLOG Kollagén ital: finom megoldás a ráncok ellen Kollagén ital: finom megoldás a ráncok ellen Kollagén ital: finom megoldás a ráncok ellen

Mitől más a kollagén ital? Miért jó, ha folyékony formában is bevisszük a kollagént a szervezetünkbe?

BLOG Étkezést helyettesítő shake: mikor és hogyan fogyaszd? Étkezést helyettesítő shake: mikor és hogyan fogyaszd? Étkezést helyettesítő shake: mikor és hogyan fogyaszd?

A fogyókúrás shake rendkívül hatékony fegyver lehet a súlyfelesleg ellen vívott csatában, de vajon mit érdemes tudni ezekről a készítményekről? Mire használhatjuk az étkezést helyettesítő shake-et és mire jó a fogyasztó turmix? Mutatjuk, amit az étrend kiegészítő shake fogyasztásáról tudni érdemes.

BLOG Hízás okai: mitől szaladnak fel a kilók? Hízás okai: mitől szaladnak fel a kilók? Hízás okai: mitől szaladnak fel a kilók?

A hízásnak rendszerint nem csak egyetlen oka van, ezért érdemes megvizsgálni minden fontos faktort, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét. A táplálkozáson kívül a stressz, a mozgásszegény életmód, és hormonális gondok is lehetnek a hirtelen hízás okai.

BLOG Laktató diétás és kalóriaszegény ételek listája: íme a 3 kedvenc receptünk Laktató diétás és kalóriaszegény ételek listája: íme a 3 kedvenc receptünk Laktató diétás és kalóriaszegény ételek listája: íme a 3 kedvenc receptünk

Ha diétázásról van szó, a mai napig sokaknak az éhség, az íztelen ételek és a rengeteg tiltó szabály jut eszébe. Pedig kalóriaszegény étrend mellett is lehet jókat enni, amit sok recepttel bizonyítottunk már mi magunk is. Lássuk a legjobb laktató diétás ételek listáját és a diétás hétköznapi ételek közös tulajdonságait!

BLOG Az egészséges életmód és táplálkozás alapelvei Az egészséges életmód és táplálkozás alapelvei Az egészséges életmód és táplálkozás alapelvei

Szeretnél egészségesen élni 2024-ben? Nem egyszerű feladatra vállalkoztál! Számtalan tévhit és rengeteg információ van az interneten, amelyek sokszor ellentmondanak egymásnak. Fontos, hogy mindenkinek a szervezete egyedi, így az egészséges életmód nem húzható fel egy sablon táplálkozásra, azonban az alapokkal érdemes tisztában lenni!

Vágj bele a programunkba a Közös Fogyás csomagokkal:

KÖZÖS FOGYÁS Próba csomag

5 napos fogyókúrához

Tetszik, tetszik a diétás módszerünk, de bizonytalan vagy? Összeállítottunk neked egy  próba csomagot, hogy minimum az első hetet ki tudd próbálni.

A legördülő menüben, ahol kiválaszthatod kedvenc ízű turmixaidat, ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se:

  • 165 cm és az alatti magassághoz tartozó étrend
  • 165 cm - 179 cm közötti  magassághoz tartozó étrend
  • 180 cm és a feletti  magassághoz tartozó étrend


Az ötnapos csomag része két étkezéshelyettesítő turmix, egy-egy doboz Antioxidáns kapszula, valamint Sav-bázis tabletta.

Az Antioxidáns egy citrus bioflavonoid, vitamin és szelén tartalmú étrendkiegészítő-kapszula, direkt az IdealBody®-hoz kifejlesztve, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.  
A Sav-bázis  tabletta hatóanyagai elősegítik a gyomor megfelelő pH értékének stabilizálását és fenntartását, így ideális kiegészítője a diétának

Ajándékba adunk hozzá egy shakert - ha a pink nem a te színed, megjegyzésként írd meg, hogy inkább kéket szeretnél - és egy könnyedén követhető 30 napos diétás étrendet, benne bevásárló listával, receptekkel és tippekkel.

A csomaghoz extra segítséget kapsz április 15 - május 15 között az  IdealBody® zárt Facebook  csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az IdealBody® szakértőit! 
A Közös fogyás részleteit itt találod: >>>

24 360 Ft helyett20 500 Ft

Törlés

KÖZÖS FOGYÁS Prémium kollagénes próba csomag

5 napos fogyókúrához

Szeretnéd kipróbálni az IdealBody módszerét úgy, hogy közben a bőröd is feszes marad?  A prémium fogyókúrás csomag Neked való!  

Az ötnapos csomag része két étkezéshelyettesítő turmix, egy doboz Antioxidáns kapszula, és egy kollagénes étrend-kiegészítő folyékony vagy por formában.

A legördülő menüben, ahol kiválaszthatod kedvenc ízű turmixaidat, ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se:

  •     165 cm és az alatti magassághoz tartozó 30 napos étrend
  •     165 cm - 179 cm közötti  magassághoz tartozó 30 napos étrend
  •     180 cm és a feletti  magassághoz tartozó 30 napos étrend


Az Antioxidáns egy citrus bioflavonoid, vitamin és szelén tartalmú étrendkiegészítő-kapszula, direkt az IdealBody®-hoz kifejlesztve, mely hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.  

Két féle kollagén közül választhatsz:
A Collagen Cocktail Komplex direkt  fogyókúra mellé javasolt étrend kiegészítő.  9.600 mg, 2000 Dalton alatti hidrolizált kollagént tartalmaz, hialuronsavval,  elasztinnal, A- és C- vitaminnal, biotinnal és cinkkel dúsított formula, Érték és Minőség Nagydíjas termék a bőröd feszességéért.
Vagy az üdítően zamatos málna ízű kollagén italpor, több mint 9000 mg hidrolizált kollagénnel,hialuronsavval, acai bogyó és csipkebogyó kivonattal, hozzáadott vitaminokkal. Két különböző típusú kollagént tartalmaz a bőr szépségéért és az ízületek egészségéért.

Ajándékba adunk hozzá egy shakert - ha a pink nem a te színed, megjegyzésként írd meg, hogy inkább kéket szeretnél - és egy könnyedén követhető 30 napos diétás étrendet, benne bevásárló listával, receptekkel és tippekkel.

A csomaghoz extra segítséget kapsz április 15 - május 15 között az IdealBody®  zárt Facebook  csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az  IdealBody® szakértőit!

A Közös fogyás részleteit itt találod: >>>

29 860 Ft helyett25 200 Ft

Törlés

KÖZÖS FOGYÁS Utánrendelő csomag

5 turmix + AJÁNDÉK

Közösen megcsináljuk! Összeállítottunk egy 5 turmixból álló csomagot, amihez ajándékba adunk egy 30 napos diétás étrendet, így a nem-turmix étkezések sem jelenthetnek problémát. Az étrendben megtalálod a teljes menüt receptekkel, bevásárló listával és minden hasznos tudnivalóval, hogy te is elérd az ideális alakod.

A legördülő menüben, ahol kiválaszthatod kedvenc ízű turmixaidat, ne felejtsd el kiválasztani a magasságodnak megfelelő étrendet se:

  •     165 cm és az alatti magassághoz tartozó   30 napos étrend
  •     165 cm - 179 cm közötti  magassághoz tartozó 30 napos  étrend
  •     180 cm és a feletti  magassághoz tartozó 30 napos étrend


A csomaghoz extra segítséget kapsz április 15 - május 15 között az  IdealBody® zárt Facebook  csoportjában. Csatlakozz hozzánk és kérdezd az Idealbody szakértőit!  
 

A Közös fogyás részleteit itt találod: >>>

45 950 Ft helyett38 900 Ft

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!