BLOG

BLOG Könnyű nyári ételek egészségtudatosan Könnyű nyári ételek egészségtudatosan Könnyű nyári ételek egészségtudatosan

A nyári forróságban könnyen csökken az ember étvágya, de ettől még nem szabad elfeledkezni arról, hogy a szervezetnek ugyanúgy szüksége van a megfelelő tápanyagmennyiségre. 
 

#táplálkozás
BLOG 5 diétás anyák napi sütemény 5 diétás anyák napi sütemény 5 diétás anyák napi sütemény

A hosszú téli időszak után mindenkiben kialakul a vágy, hogy újra fellélegezzen, pozitív energiákkal töltse fel magát. A tavaszi illatok, az újjáéledő természet tudatosságra sarkallja az embereket, mind a napi rutin kialakításában és az egészséges étkezésben.
 

#táplálkozás
BLOG Vegetáriánus étrend Vegetáriánus étrend Vegetáriánus étrend

Napjainkban egyre nagyobb teret nyer magának az egészségtudatos életmódra való törekvés, aminek a táplálkozás az egyik alappillére.

#táplálkozás #egészség
BLOG Diétás húsvéti menü Diétás húsvéti menü Diétás húsvéti menü

Diétás húsvéti menü: az ünnepek alatt is egészségesen

#táplálkozás
BLOG Fogyókúrás italok: A citromos víztől a turmixon át a pektinig Fogyókúrás italok: A citromos víztől a turmixon át a pektinig Fogyókúrás italok: A citromos víztől a turmixon át a pektinig

A sikeres diéta egyik legfontosabb eleme a folyadékbevitel. De melyik fogyasztó italt érdemes kipróbálni, és miket kell nagy ívben elkerülni?

#táplálkozás #életmód
BLOG A legnépszerűbb diéta típusok és fajták összehasonlítása A legnépszerűbb diéta típusok és fajták összehasonlítása A legnépszerűbb diéta típusok és fajták összehasonlítása

Melyek a legnépszerűbb diéta típusok, és hogyan csoportosítsuk őket? Nézzük meg egy összehasonlítás keretében!

#táplálkozás
BLOG Karácsonyi menü: Az egyszerű ételektől a különlegesekig Karácsonyi menü: Az egyszerű ételektől a különlegesekig Karácsonyi menü: Az egyszerű ételektől a különlegesekig

Van, aki hagyományőrző, így a szokásos egyszerű karácsonyi ételeket favorizálja - míg más szereti kipróbálni az új, különleges recepteket. Most mind a kétfélére mutatunk szuper példákat.

#táplálkozás
BLOG Gluténmentes diéta: Miben van glutén?  Gluténmentes diéta: Miben van glutén?  Gluténmentes diéta: Miben van glutén? 

Mi az a glutén, mitől alakul ki a gluténérzékenység, miben van glutén és melyek a gluténmentes ételek, illetve hogyan fest a gluténmentes diéta és étrend?

#táplálkozás #egészség

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!