BLOG

BLOG Edzés utáni étkezés: melyek a legjobb ételek? Edzés utáni étkezés: melyek a legjobb ételek? Edzés utáni étkezés: melyek a legjobb ételek?

Miből álljon az edzés utáni étkezés? Melyek a legjobb ételek, amiket edzés után bátran ehetsz? Cikkünkből kiderül!

#táplálkozás
BLOG Fehérje diéta az IdealBody®-val Fehérje diéta az IdealBody®-val Fehérje diéta az IdealBody®-val

A fehérje diéta az utóbbi idők egyik népszerű diétás étrendje, amely a kiemelkedően magas fehérjefogyasztást részesíti előnyben az álomalak eléréséhez.

#táplálkozás #álomalak
BLOG Fogyás 50 felett: a sikeres fogyás titka Fogyás 50 felett: a sikeres fogyás titka Fogyás 50 felett: a sikeres fogyás titka

Mi a sikeres fogyás titka 50 év felett? Létezik egyáltalán hatékony fogyás 50 felett? Ebben a cikkben összefoglaltuk, hogy milyen az ideális fogyókúra 50 felett.

#táplálkozás #álomalak
BLOG Kedvenc nyári receptjeink Kedvenc nyári receptjeink Kedvenc nyári receptjeink

Minden évszaknak megvannak a kedvenc ételei, hiszen mást kívánunk karácsonykor és a legnagyobb forróságban. Íme a mi nyári kedvenceink.

#táplálkozás
BLOG A diéta és a diétás étrend A diéta és a diétás étrend A diéta és a diétás étrend

Sok nő szeretne lapos hasat, vékony combokat és feszes idomokat.

#táplálkozás #életmód
BLOG Kalóriamentes nyár Kalóriamentes nyár Kalóriamentes nyár

Itt a nyár és az átlagosnál is nagyobb kihívásokkal néz szembe, aki fogyókúrázik: pl. a grill partik, a fagyizások, az utazással járó összevissza étkezések és gyorsan bekapott falatok, nassolások.

#táplálkozás #álomalak
BLOG Diétás hamburger? 3 apró változtatással lehetséges! Diétás hamburger? 3 apró változtatással lehetséges! Diétás hamburger? 3 apró változtatással lehetséges!

Nem kell lemondani a finom falatokról akkor sem, ha megszabadulnál néhány kilótól. A kedvencedet: a hamburgert is eheted, csak kicsit máshogy. A diétás hamburger is lehet ugyanolyan finom annak ellenére, hogy akár fele annyi kalória van benne.

#táplálkozás
BLOG Fogyókúrás tippek férfiaknak Fogyókúrás tippek férfiaknak Fogyókúrás tippek férfiaknak

Bár sokan azt gondolják, hogy a férfiak nem foglalkoznak annyit és úgy a külsejükkel, a plusz kilóikkal, mint a nők, valójában ez nem így van. Csak esetleg nem beszélnek annyit róla. Éppen ezért jöjjenek a legjobb fogyókúrás tippek férfiaknak, kifejezetten.

#táplálkozás #életmód

Ízletes csomagajánlataink „No Sport” garanciával

BASIC S - 14 napos fogyókúrás alapcsomag

3 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 14 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. 

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX S - 14 napos fogyókúrás prémium csomag

27 570 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC M - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

4 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody 30 napos turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX M - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

36 760 Ft 18 Ft/g

Törlés

BASIC L - 30 napos fogyókúrás alapcsomag

5 turmix

Fogyj eredményesen, akár sport és életmódváltás nélkül is, az IdealBody turmix diétával! Étkezéshelyettesítő turmix fogyókúránkkal végre éhezés nélkül is leadhatod a plusz kilókat. Ez a több mint 19 éve működő diétás módszer több százezer embernek segített már lefogyni, egyedi összetételének hála a jojó effektustól sem kell tartanod. Bízd magad a korábbi Turbó Diétára, melynek új neve IdealBody. Ne feledd, a minőség a régi, csak a neve változott!

Ezt lehet bőrfeszesítő csomagban is venni: KOMPLEX L - 30 napos fogyókúrás prémium csomag

45 950 Ft 18 Ft/g

Törlés

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!