A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

BLOG

Tökéletesség kényszerből? - Anya lefogy! Blog 6. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Nagyon fontos dologról szeretnék ma írni, hiszen nap mint nap, találkozom a problémával, ami a nők nagyobbik részét érinti.

07.21.

Turbó DiétaEz pedig a „tökéletesnek kell lennem” kényszere ami az újságok címlapjairól, és a televízióból is rendszeresen ránk köszönt. Nagyon veszélyes dolog ideálokhoz hasonlítani magunkat, főleg azért is, mert soha nem szabad elfelejtenünk, hogy a magazinok címlapjain mosolygó sztárok nagyon komoly gépezettel a hátuk mögött dolgoznak szépségükön, és még ebbe is besegít egy jó grafikus és a photoshop program.

Senki ne higgye azt, hogy a foci vébén felvonuló Giselle nem nagyszerű genetikájának és kőkemény edzéseknek köszönheti tökéletes alakját. Ilyen testből jó ha száz akad széles e világon, tehát mindig szem előtt kell tartani, hogy nem ez az etalon. Az etalon ugyanis Európában a 40-es méret. Ez az amivel az átlag nők rendelkeznek, és sokaknak még ez is rengeteg munkájukba kerül.

Turbó DiétaA húszas éveim egy részében folyamatosan azzal voltam elfoglalva, hogy fogyjak legalább öt kilót, volt, hogy tízet, és bizony nagyon nehezen sikerült. Akkor néztem végig a családi fotókat, és rájöttem, hogy az én genetikám ilyen: széles csípő, erős lábak. Akkor sem lesz vékonyabb a bokám, ha lefogyok egy egész méretet, pont úgy, ahogy a füléből sem tud fogyni az ember.

Átlagos nő vagyok tehát akinek hosszú időbe telt elfogadni önmagát, és aki mindig a fejéhez kap, ha csont sovány lányokat hall arról beszélgetni a kávézóban, hogy ők bizony inkább nem esznek semmit egész nap, inkább cigiznek és kávéznak, hogy hétvégén beleférjenek a 36-os miniruhájukba. Most komolyan: nem őrület ez? Ilyenkor legszívesebben megfordulnék, és megkérdezném őket, normális szerintetek amit csináltok?

Jó lenne, ha megtanulnánk szeretni önmagunkat, hiszen mindegyikőnk úgy különleges ahogy van. És nem mások, hanem a saját magunk kedvére diétázni, egészségesebb ételeket fogyasztani, mozogni, és ledobni néhány kilót. Jó lenne, ha nem kergetnénk buta álom képeket. Hiszen önmagunkban vagyunk egyediek és megismételhetetlenek, igaz hölgyeim?

További részek:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm