BLOG

Csak egy nyelés az egész! - Péter blogja 5. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Ekkor találtam rá egy fogyókúrás kapszulára, amiről a weblapon hosszabb-rövidebb ódákat lehetett olvasni. Vessetek meg érte, de én már ezek olvasásától néha úgy érzem, zsírt égetek. Meg is rendeltem a terméket és el is kezdtem szedni.

Kényelmes volt és persze mellette –hiszen már rutinos vagyok- nem ettem szénhidrát bombákat és a vacsoráim is jobbára kimerültek egy-egy joghurtban, túróban.

Ment is ez így egy darabig, és még le is adtam egy hónap alatt 2 kg-ot, de akármilyen kényelmes is ez a módszer, egyrészt míg elértem volna a kívánt súlycsökkenést, addigra hozzá szokott volna a szervezetem és már talán nem is tudtam volna megtartani a súlyomat e nélkül, másrészről idáig el se jutottam, mert a gatyám is ráment a költségekre.

Eléggé lehangolódtam és úgy éreztem, ez nekem már nem fog összejönni.

Vagy mégis?

Következő részek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm