Sikertörténetek

Eldöntöttem: végre lefogyok!

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Kövér kislányból kövér nagylány? Na ne! 2 éve besokalltam, a mozgással és a Turbó Diétával® most jó úton haladok az álomsúly felé!

Amióta az eszemet tudom a kövér vagyok, az „öröklött alkat”, mozgásnélküliség, és a nasizás miatt. 2 éve egyszer csak besokalltam: elkezdtem intenzíven mozogni, de a finom falatokról nem mondtam le, így nem jött az eredmény. Diétákat is próbáltam, de nem bírtam sokáig betartani, mert „nem szeretem” ételekből álltak… és mindig elért a jojó effektus.

Az egyik barátnőm mesélt a 30 napos Turbó Diéta® Programról és elhatároztam belevágok! Hiszen 30 napot akár fél lábbal is kibírok - gondoltam -  mit veszíthetek?!

76 kg-mal kezdtem a kúrát. Az első hétben azért voltak kétségeim afelől, hogy bírni fogom-e, de kitartottam (mert csak 30 nap!). Egy hét múlva minden kételyem megszűnt, a szervezetem megszokta az új ritmust. A program alatt végig teljes mértékben meg tudtam tartani a zumbaóráimat és futni is eljártunk.

A program utolsó két hete, amikor csak a vacsorát váltom ki turmixszal, extra könnyedén tartható. Egyre kevésbé éreztem azt, hogy diétázom, mégis egyre több elismerő mondatot tudtam bezsebelni.

Az első 30 napos Program alatt 7 kg-t fogytam! Akkora lendületet kaptam, hogy tovább folytattam, hogy elérjem az álomalakot. Jó úton vagyok, most 68 kg a súlyom, és folyamatosan csökken.

Az önbizalmam viszont sokat erősödött, ez a vadi új fotókból is kiderül, új lendületet kaptam!

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Turbó Diétát®, vágjatok bele minél hamarabb!
L. Virág (29)

Turbó Diéta

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm