Sikertörténetek

Elegem volt a jojózásból!

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Számtalan sikertelen fogyókúra, fogyás és visszahízás után ismerkedtem meg a Turbó Diétával®. A legfontosabb motivációt számomra az jelentette, hogy azt olvastam: ennél a módszernél nincs jojó effektus!

Szinte azonnal rendeltem a termékből, és megfogadtam azon jó tanácsot, hogy a béltisztítás idejére lehetőleg maradjak otthon. Hétvégére időzítettem, így ha nem is volt életem legvidámabb napja, könnyen és gyorsan túlestem a béltisztítás folyamatán. Persze senkit nem kábítanék azzal, hogy a keserűsónak jó íze lenne. De ezt a minimális kellemetlenséget minden tisztességes fogyni vágyónak illik elviselni!

Turbó DiétaValójában csak az első két nap volt nehéz. Kicsit éhes voltam, de annyira azért mégsem, hogy feltörjem a hűtő ajtaját. Annál is inkább nem, mert a mérleg már ekkor egyre kevesebbet mutatott, így aztán eszemben sem volt elrontani az eredményt. A harmadik napon már éhséget sem éreztem, a turmix finom volt, két hétig szilárd ételre rá se néztem. Mégis, egyre könnyedebben vettem az életet, vidám voltam és egészségesnek is éreztem magam. Az első négy napban négy kilót fogytam! Két hét alatt pedig több, mint nyolc kilót.

Ekkor tartottam egy kis szünetet, hiszen közeledett a húsvét. Egyrészt örültem, hogy végre ehetek valamit, másrészt aggódtam, hogy mi lesz a leadott kilóim sorsa. Visszatérnek? De nem! Semmit nem szedtem vissza, sőt, még mindig, hónapokkal később is dekára pontosan tartom a súlyomat!

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm