BLOG

Eljött az én időm! - Péter blogja, 9. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Jöhettek a finom turmixok és a gusztusos ebédek is. Persze nem összevissza, hanem reggelire és vacsorára ittam a turmixot, ebédre pedig maximum 600 kcal tartalmú ételeket ettem.

Egy pillanatra se hagytak engem magamra, ugyanis kaptam recepteket és megfelelő útmutatást az ebédekhez. Másról pedig nem kellett gondoskodnom, hiszen ezt megtette helyettem a Turbó Diéta turmixpor.

Egy alkalommal  úgy döntöttem, felhagyok a férfias egómmal és epres, meggyes, valamint vaníliás turmixport veszek. Korábban ugye azért nem akartam, nehogy szívassanak a melóban a rózsaszín ital miatt, de arra jutottam, a shakeremet beborítom Warcraft dizájnra és onnantól ki a fenét érdekel a pia színe. Hát elmondanám, hogy onnantól mindig epres turmixot ittam. Mindegyik nagyon ízlett, de az epresnek egyszerűen rabul ejtett az íze.

A hétköznapjaim a megszokott ütemben zajlottak, mindenre volt energiám, nem éheztem és kifejezetten jól esett a diéta. Aztán egy hét múlva egyszer csak…

Hoppá! Lecsúszott rólam két kg. Na, de mi jött ezután?

Következő részek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm