BLOG

Elkezdtem… - Anya lefogy! Blog 3. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Igazából annyira régen foglalkoztam magammal, hogy már attól is nagyon boldog vagyok, hogy nekilátok a fogyózásnak. Ha pedig arra gondolok, hogy milyen szépen bele fogok férni ismét a kedvenc ruháimba, akkor még jobb a kedvem.

Budapest, 06.03.

Elmentem megvenni a Turbó Diéta® turmixport. Volt némi zavar a gépezetben, mert amikor régebben csináltam a kúrát csak az epres ízt választottam, azóta azonban van még cappuccino és meggyes ízesítésű is. Egyelőre a cappuccino és a csokis mellett döntök, mivel úgy sejtem a napi két kávénak lőttek, így legalább ki tudom váltani. A csokis pedig azért kell, mert úgy képzelem, hogy ez lesz az én nasim este, igyekszem úgy csinálni, hogy ne legyen ingerem lemenni a cukrászdába.

Az első ami azonnal feltűnik, hogy eddig valószínűleg kevés folyadékot ittam. Most nagyon fontos, hogy meglegyen a mennyiség, úgyhogy mindig van a kezem ügyében egy pohár víz, ami amúgy is kell, mert elég meleg és párás az idő.

Turbó Diéta

A másik, ami nagyon érdekes, hogy arra számítottam, hogy az első napokban sokkal kevesebb energiám lesz. Hát ez egyáltalán nem igaz! Sokkal inkább energikus vagyok, és egyáltalán nem érzem a szokásos nyomasztó hangulatot. Igen, határozottan jobb a kedvem! Kicsit aggódtam az ebédelés miatt, de szerencsére a köret kiváltásával (a férjem kapta a krumplit, én meg a párolt zöldséget) egészen egészséges ebédet sikerült készítenem.

A harmadik ami nagyon érdekes, hogy egyáltalán nem hiányzik a vacsora. Hovatovább nem zavar, hogy mások esznek körülöttem. Igaz, csaltam egy kicsit, mert „átállítottam” az agyamat, már amennyiben ez csalásnak minősül. Szinte szeánszt rendezek az esti csoki turmixomnak, úgy, mintha valami nagyon különleges desszert lenne. A gyereket lerakom, és nyugalomban átnézem a leveleimet. Közben pedig kortyolgatom a desszertemet. Igazán klassz!

További részek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm