A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Válaszd ki a hozzád legközelebb álló Turbó Diéta Programot!

Legyél anyuka vagy rendszeres sportoló, elfoglalt férfi vagy modern nő, a Turbó Diéta mindenki számára kínál fogyókúra programot.

A diéta sikeressége nagyon sok mindentől függ, így  mindenkinek a saját maga számára ideális módszert kell megtalálnia.

Ami bevált a szomszéd lánynak vagy a legjobb haverodnak, az nem biztos, hogy neked is jó lesz, hiszen más és más megoldás kell fiatalnak és idősnek, nőnek és férfinek, aktív és mozgásszegény életet élőknek, és akkor a számtalan egyéb tényezőről még nem is beszéltünk. 

Azért, hogy segítsünk megtalálni a hozzád legjobban illeszkedő módszert, összegyűjtöttük azokat az élethelyzeteket, amikkel a leggyakrabban találkozunk. Válaszd ki, amelyiket legjobban a magadénak érzed, és tudd meg, hogyan érheted el legkönnyebben a célodat!

modern nő fogyókúra program

Modern Nőknek szóló program

Ha eleged van a sok macerát és odafigyelést igénylő diétákból, akkor válassz modern, 21. századi diétát, ami egészséges és illeszkedik az életedviteledbe. A Modern nőknek szóló programunkkal úgy érheted el az álomalakot, hogy közben minőségi, ízletes termékeket fogyasztasz, amik illeszkednek az egyéni elvárásaidhoz.

 
Turbó Diéta  

 

               

sportos fogyókúra program

Sportos program

Plusz kilókkal sajnos még aktív, sportos életmód mellett is szembesülhetünk, hiszen a testsúly 80%-ban a táplálkozástól függ. Edzés melletti diétázáskor viszont fokozatosan ügyelni kell a megfelelő fehérjebevitelre, hiszen csak így biztosítható, hogy az izmok megtartása mellett zsírból fogyj. A Turbó turmixok 40% fehérjetatalma ebben segít.

Turbó Diéta

 

igényes férfi fogyókúra program

Férfiaknak szóló program

     

anyuka fogyókúra program

Anyukáknak szóló diétaprogram

Ha a minőség, a hatékonyság és a megbízhatóság fontosabb a legújabb trendeknél, akkor az igényes férfiaknak kialalkított programunkat kedvelni fogod. A magas, német színvonalon gyártott, egészséges turmixokat egy perc alatt összerázhatod, így az életed nem a fogyásról fog szólni.

      

Édesanyaként hatványozottan nehéz a diéta, hiszen a saját szükségleteid a gyermekeid igényei mögé szorultak. Éppen ezért egy olyan egyszerű programot dolgoztunk ki neked, amivel a diétás "menü" elkészítése gyorsabb lesz mint a bébipüré összeállítása a kicsinek, és amit akár az iskolától az oviig tartó úton is elfogyaszthatsz.