Ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Mutasd meg az ideális formád és nyerj!

Látványos átalakulást értél el a Turbó Diétával, és szívesen megmutatnád új, ideális alakod a világnak is?

Bebizonyítanád, hogy az ideális forma nem korfüggő, vagy hogy gyerekek mellett is lehetséges a szuper alak?

Mi, a Turbó Diétánál hisszük, hogy az ideális alakot nem lehet korlátok közé szorítani. Az, hogy neked mi az ideális, csak tőled függ. Bármi legyen az az élmény, amit az új külső adott neked, mutasd meg a világnak is, és inspiráld a többi fogyni vágyót! 

Ha már elérted az ideális formád, vagy csak nagyon jó úton haladsz afelé, oszd meg velünk átalakulásod történetét!  

Jelentkezz fotópályázatunkra és nyerj profi fotózást!

Turbó Diéta

Hogyan jelentkezhetsz? 

A pályázatra azok jelentkezését várjuk, akik látványos eredményt értek el a Turbó Diétával, akik elérték a saját megítélésük szerinti ideális formájukat. 

A pályázatra jelentkezni a Turbó Diéta hivatalos oldalán kitöltött jelentkezési lappal és 3 fotóval lehet május 2-16. között, 6 különböző kategóriában.

A pályázáshoz szükséges űrlapot május 2-án ezen az oldalon tesszük elérhetővé, a pályázatokat ettől a dátumtól két héten át várjuk.

Az érvényes pályázáshoz 1 db előtte és 2 darab utána fotóra, illetve a diéta történeted rövid leírására lesz szükség.

Ne maradj le a pályázatról! Iratkozz fel értesítőnkre, és küldünk egy emlékeztetőt, amikor elérhetővé válik a jelentkezés!

Kik pályázhatnak?

Bárki, aki a Turbó Diétával tudta elérni az ideális formáját. Fontos, hogy a zsűri nem csak a leadott kilók számát nézi majd, hanem összességében azt fogja értékelni, hogy milyen úton jutottál el ide (tehát a diétád történetét) és hogy mennyire látványos a fogyás a képek alapján.

Jelentkezhetsz, ha

  • az elmúlt hónapokban diéztál, 
  • ha még mindig diétázol, de már látványos a változás,
  • vagy ha régebben diétáztál velünk, de a súlyod azóta is tartod.

A pályázatok benyújtásának határideje:

2021. május 2-16. 

További részletekért olvasd el Nyereményjáték szabályzatunkat és Adatkezelési tájékoztatónkat!

A nyeremény: átalakító szépségfotózás fodrásszal, stylisttal, sminkessel. Ez egy pár órás igazi kényeztető programot jelent számodra, ahol egy profi csapat elővarázsolja a legjobb énedet. Szakembereink kialakítják a hozzád legjobban illeszkedő frizurát és öltözködési stílust, a hölgyek pedig egy gyönyörű sminket is kapnak. Ezután olyan profi fotósorozat készül majd rólad, amit akár a közösségi média oldalaidra, akár a társkereső oldalakra, akár a családi albumba büszkén kitehetsz.
 

Ki nyer? 

Az a 12+1 versenyző, aki az elmúlt hónapokban, években a leglátványosabb fogyást érte el a Turbó Diéta segítségével.

A 12 nyertesről 5 tagú zsűri dönt, a közönségdíjat pedig nyílt szavazáson választja ki a zárt Facebook csoportunk tagsága.

A pályázatok elbírálásakor a zsűri összességében mérlegeli az elért eredményt és a történetedet: mi motivált a diéta elkezdésében, mi épült be a diétából a hétköznapokba, milyen élményekkel gazdagodtál  azóta, hogy elérted az eredményt, stb. Tehát nem csak a leadott kiló számít a győztes kiválasztásánál!

A pályázat indulásáig gyűjts inspirációt a diétához zárt Facebook csoportunkból, ahol a diétatippek, gyakorlati praktikák mellett extra tartalmak is várnak.

Turbó Diéta

Ha pedig úgy érzed, május 2-ig még szeretnél leadni pár kilót, vágj bele már ma és tegyél az ideális formádért! 

Adatvédelmi tájékoztató, Nyereményjátékszabályzat