BLOG

Hátra is lehet dőlni - Péter blogja 11. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Az egész, összesen 3x30 napos programom alatt a legtutibb érzés az volt, hogy négy kanállal a shake-erembe tettem, hozzá három dl tej, pár laza mixer mozdulat és a gépem mellett a kezemben volt már az étel.

Hogy én hogy utálok a kajákkal vesződni, azt el nem tudom mondani! Ennél már csak késsel-villával enni durvább, ahelyett, hogy nyomom a klaviatúrát ezerrel.

Ez a gond is ki lett pipálva. Már éppen azon agyaltam, hogy turmix port a kívánt súlyleadás után is tartok majd itthon pont ezért, mert gyors, praktikus (amúgy utazáshoz is király lehet) és fincsi, mikor egyik este átjöttek a haverok.

A szokásos game partit tartottuk volna sörben úszva, a csipszet a kanapéba passzírozva (ok, mostanában én vizet iszom ilyenkor is), mikor az egyik srác kiakadt, hogy baromira elhízott az utóbbi időben és a szokásosnál is jobban kerülik a nők.

Nem mondtam neki, hogy a húgom a pocakosakra bukik, inkább kimentem a konyhába és készítettem egy turmixot. Bevittem és kértem, igya meg. Elmeséltem, hogy én ettől fogytam le, ő meg csak pislogott és kérdezte, holnap is ihatna-e itt nálam egy pohárral. 

És ezzel kezdetét vette valami egészen új…

Következő részek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm