Karrier

Változatos munkára vágysz, ahol a szakmai fejlődési lehetőség mellett a munka és magánélet egyensúlya is adott? Lehet, hogy pont téged keresünk!

Tapasztalt raktáros, ügyintézőt keresünk

Az unalmat hírből sem ismered és láttál már raktárat közelről? Akkor pont téged keresünk családias hangulatú csapatunkba!


A FELADATAID, HA BEKERÜLSZ HOZZÁNK:

• webshophoz kapcsolódó teljes körű ügyintézése:
       bejövő megrendelések kezelése, egyeztetés a vevővel
       számlázás,
       csomagküldő szoftverek kezelése,
       csomagok összekészítése (átl. 3-5 kilós csomagok)
       csomagok nyomon követése (kézbesítések ellenőrzése, kézbesítési eredmények javítása)
• kapcsolattartás partnerekkel (kis- és nagykereskedelmi vevőkkel, beszállítókkal)
• fuvarszervezés
• címkézés, csomagolás
• raktári rend fenntartása
• áruszállítás, autós ügyintézés (B kategóriás jogosítvánnyal)


MIKOR VALÓ NEKED EZ AZ ÁLLÁS?

• 3 év tapasztalatod van raktározásban, webshop ügyintézésben
• megbízható vagy és pontosan dolgozol.
• szezonban is bírod a pörgést, a terhelést
• barátságos, kedves, segítőkész vagy és jó kommunikálsz a csapattal és a vevőkkel

Fontos! A munkához targoncakezelői engedélyre lesz szükséged, ha nincs, de téged választunk és a próbaidő alatt jól teljesítesz, biztosítjuk számodra a képzést.


MIT KÍNÁLUNK NEKED?

• 15 éve stabilan működő cégünket,
• jól felszerelt raktárunkban kellemes munkakörnyezetet a III. kerületben a Szentendrei úton.
• versenyképes fizetést,
• együttműködő, jó csapatot
• a munka és a magánélet egyensúlyát:
Munkaidő: hétköznapokon, 8 órában (8h-tól 16h-ig + ebédidő).


LÉGKÖR ÉS HANGULAT

A Turbó Diéta sokkal több annál, mint egy fogyókúrás termék. A célunk, hogy humbug, álmegoldások helyett valóban segítsünk az embereknek elérni azt a vágyott súlyt vagy az álomalakot és megdöntsük az összes sztereotípiát, ami csak a fogyókúrával összefüggésbe hozható. A mi célunk az, hogy egy betartható, élvezetes, az egészséget mindenek felett figyelembe vevő terméket kínáljunk a fogyasztóinknak: sikeres legyen a diétájuk, és ezáltal legyünk sikeresek mi is. A raktározás és a logisztika területe ugyanolyan fontos, mint minden más részterület: a munkatársaink feladata, hogy gördülékenyen és gyorsan kiszolgálják az ügyfél igényeit, hogy már a vásárlás is a lehető legpozitívabb élményt nyújtsa a fogyasztóinknak. Ezért kiemelten fontos számunkra a munkatársaink gondos megválasztása erre a területre is.


HOGYAN KERÜLHETSZ BE HOZZÁNK?

A kiválasztási procedúrát nagyon komolyan vesszük, ezért jó pár lépésből áll - ezt amúgy a legjobb jelöltek mindig imádják! :)

1 - Jelentkezz és töltsd ki a kérdőívünket! (alább találod az űrlapot)
2 - Beszéljünk telefonon!
3 - Gyere be személyes interjúra!
4 - Csináld meg a próbafeladatot.
5 - Csatlakozz a csapatunkhoz!

Azt gondoljuk, hogy nálunk klassz helyre találhatsz, amennyiben érdekesnek találod a továbbiakat!

 

Jelentkezz és töltsd ki a kérdőívünket:

Jelentkezés álláshirdetésre
[Kérlek mutasd be azokat a feladatokat, munkatapasztalatot, ami alapján úgy gondolod, hogy Te lennél a legalkalmasabb a feladat ellátására.]
[Kérlek nevezz meg egy korábbi felettest és az elérhetőségét, aki ajánlást adna rólad.]
[Cafetériával, utazási költséggel stb. együtt.]
[Maximális fájlméret: 10MB]
[Kérjük töltsd fel szakmai önéletrajzodat doc vagy pdf formátumban.]
 

 

A MUNKÁRA JELENTKEZŐKRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Az álláshirdetésre jelentkezők információs önrendelkezési jogának szerves része az, hogy az érintettek az adatkezelő kilétére kiterjedő megfelelő tájékoztatást kapjanak már az adatkezeléshez való hozzájárulás megadása előtt, valamint, hogy tudomással rendelkezzenek arról, hogy kikkel szemben tudnak élni jogaikkal.  A Munkáltató anonim álláshirdetést nem ad fel.

A jelentkező a Munkáltató általi kiválasztáshoz szükséges személyes adatait az álláspályázat szerinti úton önkéntesen juttatja el Munkáltató részére. Jelentkezők személyes adatai a kiválasztástól függetlenül, a jelentkezők által rendelkezésre bocsátott formában, elektronikusan Munkáltató levelezőrendszerben, valamint lokálisan Munkáltató informatikai eszközein kerülnek tárolásra. 
Munkáltató összeveti a jelentkezést a pozíció által megkívánt feltételekkel, valamint a jogviszony létrejöttéhez kapcsolódó további követelményekkel, és ennek eredménye alapján személyes interjúra hívja be a leginkább megfelelő személyeket. A kiválasztás folyamata személyes interjúval, és adott esetben teszt kitöltésével folytatódik. A kiválasztási folyamat a kiválasztott jelentkezővel történő szerződéskötéssel zárul.

Adatkezelés célja: Pozíció betöltésének elbírálása, munkavállaló kiválasztása, kapcsolattartás

Adatkezelés jogalapja: GDPR 6. cikk. (1) bekezdése b. pontja szerinti, a szerződés megkötését megelőző lépések megtétele, mely mellett az érintett hozzájárulása is azonosítható jogalap.
A hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén az érintett hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez a 3. számú melléklet szerinti adatkérő lapon kell kérni. 

Érintettek köre: A pozícióra jelentkező valamennyi természetes személy

Kezelt személyes adatok köre: Különösen: személyazonosító adatok, végzettséget, képzettséget igazoló adatok, bérigény, megpályázott pozíció neve

A Munkáltató nem kér fényképpel ellátott önéletrajzot. Amennyiben a pályázó ennek ellenére fényképpel ellátott önéletrajzot küld meg, abban az esetben a Munkáltató akként tekinti, hogy annak kezeléséhez kifejezett hozzájárulását adta. 

Ezen túl minden olyan személyes adat amelyet a jelentkező jelentkezése során Munkáltató részére benyújtott dokumentumokban (jelentkezés, önéletrajz, motivációs levél, végzettséget igazoló dokumentumok, stb.) önkéntesen megadott

Adatkezelés időtartama: 
A kiválasztási folyamat lezárását követő 5. munkanap. A ki nem választott jelentkezők személyes adatait a 15. napon törölni kell. Törölni kell annak a jelentkezőnek az adatait is, aki jelentkezését, pályázatát visszavonta. 
A Társaság csak az érintett kifejezett, egyértelmű és önkéntes hozzájárulása alapján őrizheti meg ezen határidőn túl a pályázatokat, feltéve, ha azok megőrzésére a jogszabályokkal összhangban álló adatkezelési célja elérése érdekében szükség van.  E hozzájárulást a felvételi eljárás lezárását követően legkésőbb a pályázat elbírálásáig kell kérni a jelentkezőktől. Kifejezett hozzájárulás esetén a pályázati anyag a Társaság adatbázisában az elbírálását követő 12. hónap utolsó napján törlésre kerül. A 12 hónap alatt a kezelt adatokat kizárólag a toborzási és kiválasztási folyamat során, vagy annak eldöntésére kerülnek felhasználásra, hogy az érintett jelölt alkalmas lenne-e egy megüresedő, másik munkakör betöltésére. Amennyiben az érintett ezen időszakon belül a hozzájárulását visszavonja, abban az esetben személyes adatai a visszavonás napjával törlésre kerülnek.

A jelentkező tájékoztatáshoz való joga – erre irányuló írásbeli kérése esetén - kiterjed arra is, hogy megismerje, a munkáltató milyen következtetéseket vont le a pályázati anyagával összefüggésben. A kérelmet legkésőbb a fenti tájékoztatás írásbeli megküldését követő 3 munkanapon belül terjeszthető el. A Társaság felvételi eljárás lezárását követő öt munkanapon törli az ilyen természetű, az érintettre levont következtetéseket tartalmazó feljegyzéseket is.
A személyes adatok címzettjei: a Társaságnál munkáltatói jogok gyakorlására jogosult, a munkaügyi, személyzeti feladatokat ellátó HR vezető és az adott terület szakmai vezetője.  
Amennyiben álláshirdetés nélkül érkezik pályázati anyag, abban az esetben a Társaság megkeresi a jelentkezőt annak érdekében, hogy hozzájárul-e jelentkezése a fenti 12 hónapig történő tárolásához. Ennek hiányában mind a papír alapú, mind az e-mailben érkezett pályázati anyagot törölni szükséges.

A megküldött álláspályázatokat és önéletrajzokat kizárólag a Társaság erre jogosultsággal rendelkező munkatársai kezelik: a munkáltatói jogkör gyakorlója, az operatív vezető és az adott terület szakmai vezetője. A Társaság a beérkező álláspályázatokat és önéletrajzokat – törvényben meghatározott esetek kivételével – harmadik fél számára sem statisztikai, sem egyéb céllal nem adja tovább, a megismert adatokat nem hozza nyilvánosságra, valamint a benyújtott álláspályázatok és önéletrajzok elbírálásával kapcsolatos tájékoztatást is kizárólag az érintett kérésére és számára nyújt.

A személyes adatok tárolásának helye, védelmét biztosító intézkedések: a papír alapon kezelt dokumentumok tekintetében a jelen Szabályzatban foglalt adatbiztonsági intézkedések irányadóak. Az adatok az Operatív igazgató saját használatú számítógépén kerülnek tárolásra, mely jelszóval védett. Az adatok külön mentésre kerülnek a vállalati szerveren. Az adatbázishoz kizárólag az Operatív igazgató férhet hozzá.

A Társaság az elektronikus HR adatbázishoz való hozzáférést megfelelő jogosultsági szintek kialakításával védi az illetéktelen hozzáféréstől, valamint a megváltoztatás, a nyilvánosságra hozatal, a törlés vagy a megsemmisülés ellen. 

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!