Ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Karrier

Marketing koordinátor online fókusszal

16 éve stabilan működő, súlycsökkentést támogató termékek, élelmiszerek és egyéb étrend-kiegészítők forgalmazásával foglalkozó, magyar tulajdonban lévő Idealbody Kft. új szakemberrel bővíti a csapatát. 

Az online marketing és a social media egyre nagyobb fókuszt kap cégünknél, ezért dedikált szakembert keresünk erre a területre:


A FELADATAID, HA BEKERÜLSZ HOZZÁNK:

 • Digitális tartalomgyártás weboldalra, infografikák, videók, social media oldalakra
 • Social media oldalak (Facebook, Insta, Youtube stb.) menedzselése
 • Ezeken a területeken fejlődési lehetőségek keresése, implementálása a napi rutinba
 • Vállalati weboldal, webshop kezelése, szerkesztése
 • eDM szerkesztése és kiküldése
 • Online kampányok gyártásának koordinálása 
 • Riportok készítése


MIKOR VALÓ NEKED EZ AZ ÁLLÁS?

 • 1-3 év szakmai tapasztalatod van a felsorolt feladatokban
 • A Photoshop, Final Cut Pro, Audacity vagy más médiaszerkesztő szoftvert felhasználói szinten ismered
 • Ügyfélközpontú szemlélettel, innovatív, előremutató gondolkozással rendelkezel
 • Elemző és problémamegoldó gondolkodás jellemez
 • Csapatjátékos vagy, jó kommunikációs képességekkel

MIT KÍNÁLUNK NEKED?

 • több, mint 16 éves biztos múltunkat 
 • izgalmas fejlődési lehetőséget, változatos, feladatokat,
 • fiatalos, támogató közeget, mindennapi kihívásokat,
 • jó hangulatú csapatot,
 • versenyképes fizetést,
 • munka és a magánélet egyensúlyát,
 • próbaidő után heti 1 home office lehetőséget.

Élet a Turbó Diétánál

A Turbó Diéta sokkal több, mint egy fogyókúrás termék. Családi vállalkozásként kezdtük, és ez a családias légkör a mai napig jellemzi a csapatunkat. A hozzánk fordulóknak álmegoldások helyett valódi segítséget nyújtunk, amivel bárki elérheti a vágyott alakot. Szeretnénk megdönteni a fogyókúrával kapcsolatos sztereotípiákat, hiszen 16 éves tapasztalatunk bizonyítja, hogy fogyni önsanyargatás nélkül is lehet. Célunk, hogy egy betartható, élvezetes, az egészségmegőrzést  figyelembe vevő terméket kínáljunk a fogyasztóinknak: sikeres legyen a diétájuk, és ezáltal legyünk sikeresek mi is. A jelenlegi járványhelyzetben a fogyasztókkal való kapcsolattartás minden eddiginél jobban az online tér felé terelődött, így mi is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az online jelenlétre. Ehhez keressük most csapatunk új tagját.


HOGYAN KERÜLHETSZ BE HOZZÁNK?

A kiválasztási procedúrát nagyon komolyan vesszük, ezért jó pár lépésből áll - ennek köszönhetően van ilyen jó csapatunk! :)

1 - Jelentkezz és töltsd ki a kérdőívünket! (alább találod az űrlapot)
2 - Beszéljünk telefonon!
3 - Gyere be személyes interjúra!
4 - Csináld meg a próbafeladatot.
5 - Csatlakozz a csapatunkhoz!

Azt gondoljuk, hogy nálunk klassz helyre találhatsz, amennyiben érdekesnek találod a továbbiakat!

 

Jelentkezés álláshirdetésre
[Kérlek mutasd be azokat a feladatokat, munkatapasztalatot, ami alapján úgy gondolod, hogy Te lennél a legalkalmasabb a feladat ellátására.]
[Kérlek sorold fel milyen médiaszerkesztő programokat ismersz és kezelsz felhasználói szinten.]
[Kérlek nevezz meg egy korábbi felettest és az elérhetőségét, aki ajánlást adna rólad.]
[Cafetériával, utazási költséggel stb. együtt.]
[Kérlek röviden mesélj a céljaidról, mit szeretnél elérni a következő években?]
[Maximális fájlméret: 10MB]
[Kérjük töltsd fel szakmai önéletrajzodat doc vagy pdf formátumban.]
 

 

A MUNKÁRA JELENTKEZŐKRE VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Az álláshirdetésre jelentkezők információs önrendelkezési jogának szerves része az, hogy az érintettek az adatkezelő kilétére kiterjedő megfelelő tájékoztatást kapjanak már az adatkezeléshez való hozzájárulás megadása előtt, valamint, hogy tudomással rendelkezzenek arról, hogy kikkel szemben tudnak élni jogaikkal.  A Munkáltató anonim álláshirdetést nem ad fel.

A jelentkező a Munkáltató általi kiválasztáshoz szükséges személyes adatait az álláspályázat szerinti úton önkéntesen juttatja el Munkáltató részére. Jelentkezők személyes adatai a kiválasztástól függetlenül, a jelentkezők által rendelkezésre bocsátott formában, elektronikusan Munkáltató levelezőrendszerben, valamint lokálisan Munkáltató informatikai eszközein kerülnek tárolásra. 
Munkáltató összeveti a jelentkezést a pozíció által megkívánt feltételekkel, valamint a jogviszony létrejöttéhez kapcsolódó további követelményekkel, és ennek eredménye alapján személyes interjúra hívja be a leginkább megfelelő személyeket. A kiválasztás folyamata személyes interjúval, és adott esetben teszt kitöltésével folytatódik. A kiválasztási folyamat a kiválasztott jelentkezővel történő szerződéskötéssel zárul.

Adatkezelés célja: Pozíció betöltésének elbírálása, munkavállaló kiválasztása, kapcsolattartás

Adatkezelés jogalapja: GDPR 6. cikk. (1) bekezdése b. pontja szerinti, a szerződés megkötését megelőző lépések megtétele, mely mellett az érintett hozzájárulása is azonosítható jogalap.
A hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén az érintett hozzájárulását személyes adatai kezeléséhez a 3. számú melléklet szerinti adatkérő lapon kell kérni. 

Érintettek köre: A pozícióra jelentkező valamennyi természetes személy

Kezelt személyes adatok köre: Különösen: személyazonosító adatok, végzettséget, képzettséget igazoló adatok, bérigény, megpályázott pozíció neve

A Munkáltató nem kér fényképpel ellátott önéletrajzot. Amennyiben a pályázó ennek ellenére fényképpel ellátott önéletrajzot küld meg, abban az esetben a Munkáltató akként tekinti, hogy annak kezeléséhez kifejezett hozzájárulását adta. 

Ezen túl minden olyan személyes adat amelyet a jelentkező jelentkezése során Munkáltató részére benyújtott dokumentumokban (jelentkezés, önéletrajz, motivációs levél, végzettséget igazoló dokumentumok, stb.) önkéntesen megadott

Adatkezelés időtartama: 
A kiválasztási folyamat lezárását követő 5. munkanap. A ki nem választott jelentkezők személyes adatait a 15. napon törölni kell. Törölni kell annak a jelentkezőnek az adatait is, aki jelentkezését, pályázatát visszavonta. 
A Társaság csak az érintett kifejezett, egyértelmű és önkéntes hozzájárulása alapján őrizheti meg ezen határidőn túl a pályázatokat, feltéve, ha azok megőrzésére a jogszabályokkal összhangban álló adatkezelési célja elérése érdekében szükség van.  E hozzájárulást a felvételi eljárás lezárását követően legkésőbb a pályázat elbírálásáig kell kérni a jelentkezőktől. Kifejezett hozzájárulás esetén a pályázati anyag a Társaság adatbázisában az elbírálását követő 12. hónap utolsó napján törlésre kerül. A 12 hónap alatt a kezelt adatokat kizárólag a toborzási és kiválasztási folyamat során, vagy annak eldöntésére kerülnek felhasználásra, hogy az érintett jelölt alkalmas lenne-e egy megüresedő, másik munkakör betöltésére. Amennyiben az érintett ezen időszakon belül a hozzájárulását visszavonja, abban az esetben személyes adatai a visszavonás napjával törlésre kerülnek.

A jelentkező tájékoztatáshoz való joga – erre irányuló írásbeli kérése esetén - kiterjed arra is, hogy megismerje, a munkáltató milyen következtetéseket vont le a pályázati anyagával összefüggésben. A kérelmet legkésőbb a fenti tájékoztatás írásbeli megküldését követő 3 munkanapon belül terjeszthető el. A Társaság felvételi eljárás lezárását követő öt munkanapon törli az ilyen természetű, az érintettre levont következtetéseket tartalmazó feljegyzéseket is.
A személyes adatok címzettjei: a Társaságnál munkáltatói jogok gyakorlására jogosult, a munkaügyi, személyzeti feladatokat ellátó HR vezető és az adott terület szakmai vezetője.  
Amennyiben álláshirdetés nélkül érkezik pályázati anyag, abban az esetben a Társaság megkeresi a jelentkezőt annak érdekében, hogy hozzájárul-e jelentkezése a fenti 12 hónapig történő tárolásához. Ennek hiányában mind a papír alapú, mind az e-mailben érkezett pályázati anyagot törölni szükséges.

A megküldött álláspályázatokat és önéletrajzokat kizárólag a Társaság erre jogosultsággal rendelkező munkatársai kezelik: a munkáltatói jogkör gyakorlója, az operatív vezető és az adott terület szakmai vezetője. A Társaság a beérkező álláspályázatokat és önéletrajzokat – törvényben meghatározott esetek kivételével – harmadik fél számára sem statisztikai, sem egyéb céllal nem adja tovább, a megismert adatokat nem hozza nyilvánosságra, valamint a benyújtott álláspályázatok és önéletrajzok elbírálásával kapcsolatos tájékoztatást is kizárólag az érintett kérésére és számára nyújt.

A személyes adatok tárolásának helye, védelmét biztosító intézkedések: a papír alapon kezelt dokumentumok tekintetében a jelen Szabályzatban foglalt adatbiztonsági intézkedések irányadóak. Az adatok az Operatív igazgató saját használatú számítógépén kerülnek tárolásra, mely jelszóval védett. Az adatok külön mentésre kerülnek a vállalati szerveren. Az adatbázishoz kizárólag az Operatív igazgató férhet hozzá.

A Társaság az elektronikus HR adatbázishoz való hozzáférést megfelelő jogosultsági szintek kialakításával védi az illetéktelen hozzáféréstől, valamint a megváltoztatás, a nyilvánosságra hozatal, a törlés vagy a megsemmisülés ellen. 

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!