Sikertörténetek

Krisztina már 16 kilóval könnyebb

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Krisztinát ismerősein látott és tapasztalt változások erősítették meg abban, hogy elkezdje a Turbó Diétát®. Az egészsége megtartása mellett 16 kilótól szabadult.

Sziasztok!

Az én sikertörténetem az alábbi!Turbó Diéta

Tavaly ősszel (2010. szeptember) próbáltam ki a Turbo Diéta® intenzív programját. 90 kg-ról indultam és szeptember második felében a 2 hetes kúra során 6 kg-tól, majd kicsit később október második felében az újabb 2 hetes kúra alkalmával 5 kg-tól szabadultam meg.

Fantasztikusan jól éreztem magam a bőrömben. Elmondhatom, hogy a kúra alatt nem éreztem magam éhesnek, kizárólag a rágás hiányzott, illetve hát a különböző ízek…

A fogyókúra megkezdése előtt 2-3 ismerősömmel beszéltem, akik szintén végigcsináltak egy-egy kúrát és a náluk látott és tapasztalt változások erősítettek meg abban, hogy ez a diéta tutira bejöhet.

Nagyon jó ebben a diétában, hogy valóban annyira összeszűkült a gyomrom, hogy a kúra befejezése után az addig megevett ételeknek csak a felét tudtam megenni. Ez természetesen hozzájárult, ahhoz, hogy meg tudtam tartani (a mai napig) a kúrák során elért testsúlyomat.

Turbó Diéta

 

Tulajdonképpen 90 kg-ról indultam és a kúra során veszítettem 11 kg-ot, majd ezt követően még 5 kg-ot, így 74 kg már a testsúlyom.

Mellékelek nektek 2 db fényképet, melyek megtekintése során kiderül, melyik készült a kúra előtt és melyik utána…

Köszönöm szépen, hogy a Turbó Diétával® végre találtam olyan fogyókúrás lehetőséget, mely az egészségem megtartása mellett is sikeres volt.

Üdvözlettel:
M. G. Krisztina

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm