Újdonságok

Megújultunk

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Új év, új külső, új diétás programok... minden, amit a megújult Turbó Diétáról tudnod kell!

15 év után úgy éreztünk, diétázóink után végre mi is új ruhában szeretnénk tündökölni. A megújulás új csomagolás és új weboldalt is jelet - ezt láthatod itt és a boltok polcain is. 

A turmixok  jól bevált összetétele nem változott, minden már területes viszont számos újdonsággal taálkozhatsz. 

A weboldal  az új külső mellett új funkciókkal is jelentkezik: megújult a webshop, VIP rendszert vezetünk be, sőt a programok terén is készülünk pár újdonsággal.

Az eddigiek mellett új fogyókúrás programok közül is választhatnak a diétázók, amik még jobban igazodnak az egyéni élethelyzethez. Természetesen megmaradt a már jól ismert csak turmix-étkezésekből álló 14 napos diéta, és az ebéddel kombinált 30 napos diéta is, ám mostantól külön nekik fejlesztett tanácsokat és diétás programot kapnak a szülés utáni feleslegtől megszabadulni vágyó anyukák; az igényes, önmagukra adó férfiak; az egész nap pörgő, szuperelfoglalt diétázók; a változókorba lépett hölgyek; a sportos, ám mégis súlyfelesleggel küzdő férfiak és nők, illetve azok a modern nők is, akiknek fontos, hogy a mindenmentes étrendjükbe a diétájuk is illeszkedjen.

BLOG BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm