A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Gondoskodásra Anyának is szüksége van!

Kisgyerek mellett is lehetsz fitt, kipihent és ragyogó! Ha pótolod a terhesség és a szoptatás során felhasznált vitaminokat és ásványi anyagokat, akkor nem csak az ébren töltött éjszakákat fogod jobban viselni, de azt is könnyebben veszed, ha a szemed fénye kikeni borsófőzelékkel a falat.

Miben segít neked a Mom's Secret vitamin?

1

A benne található 15 féle vitamin és ásványi anyag segítségével kávé nélkül győzheted le a fáradtságot, kifáradást, kialvatlanságot.

2

Az anyaság sokszor stresszes, ám ha a szervezeted rendben van, te is jobban veszed a hétköznapi kihívásokat.

3

A jó szépségápolási praktika nem vesz el sok időt, mégis látványos. A Mom's-ban található vitaminok belülről teszik üdévé a bőröd és dússá a hajad.

4

Hatóanyagainak köszönhetően energikusabb leszel, így könnyedén lépést tudsz tartani a gyerekekkel - akár egy focicsapatnyival is.

Miért olyan megterhelő időszak az első egy-két év?

Gondoskodásra Anyának is szüksége van!

Az anyukák szervezete a terhesség és a szoptatás ideje alatt extrém igénybevételnek van kitéve. Mind a babád kihordása, mind pedig a táplálása komoly teljesítmény a testedtől, amit meg kell hálálni neki. Megfelelő vitaminpótlással gyorsabban tudsz regenerálódni.

Gondoskodásra Anyának is szüksége van!

Kisgyermeket nevelni nem csak fizikailag, hanem sokszor lelkileg is megterhelő. Gyerekek mellett sosem unatkozik az ember, a stressz, a fáradtság, a kialvatlanság állandó társa az édesanyáknak. A fáradtságot azonban sokszor vitaminhiány is okozza, amin könnyen segíthetünk. 

Gondoskodásra Anyának is szüksége van!

Anyaként szinte semmi idő nincs önmagunkra, ezért sokszor azt érezzük, hogy elveszítettük a korábban mindig csinos nőt. Bár minden nap sminkelni és frizurát készíteni talán valóban nincs most idő, de hajunkat, bőrünket, körmünket belülről is széppé tehetjük. 

Milyen vitaminokkal segít a Mom's Secret?

A tiamin (B1-vitamin)támogatja a szív megfelelő működését. A B6- és B12-vitamin hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz, valamint az idegrendszer, az immunrendszer és a pszichológiai funkciók egészséges működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, és a sejtosztódás folyamatához. A B6-vitamin továbbá részt vesz a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében,  a vörösvérsejt-képződésben.
 

Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint részt vesz az oxigénszállításban, mely a sejtjeink kiváló működéséhez elengedhetetlen. 

Hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához, mert nem mindegy milyen képet sugároz magáról az ember.

Részt vesz az egészséges vérképződésben, szerepet játszik a sejtosztódásban.

Hozzájárul  a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek , a csontok, a porcok, a fogíny, a bőr, a fogak  normál állapotának, fenntartásához. Fontos szerepe van  az energiatermelő anyagcsere folyamatok, az idegrendszer, az immunrendszer, a pszichológiai funkciók megfelelő működésében.

Ha ezeket a nehézségeket te is nap, mint nap tapasztalod, és érdekel, hogyan lehetne könnyebb az anyaság első időszaka, akkor nézd meg édesanyáknak készült videósorozatunk első részét! Ebben a szülés utáni első hónapokkal foglalkozunk, és azt is eláruljuk, hogy miben tud segítetni neked a Mom's Secret vitamin.

Tetszett a videó? Iratkozz fel a sorozat további részeire!

A következő részekben foglalkozunk a haj- bőr- és körömerősítés, a fáradtság és kimerültség, valamint a vitaminhiány és vitaminpótlás témakörével is, és megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket a Mom's Secret vitaminnal kapcsolatban.

Turbó Diéta

Nekik már sikerült, neked is fog!

Sikertörténetek Nekem épp ilyen diétára volt szükségem Nekem épp ilyen diétára volt szükségem Nekem épp ilyen diétára volt szükségem

Vikinek egy diéta során fontosak szabályok, a jól felépített rendszer és a lelki támogatás. A Nagy Fogyás program éppen ezt biztosította számára.

#Anyuka #diéta kisgyerekkel
Sikertörténetek Szilvi, az örökös diétázó Szilvi, az örökös diétázó Szilvi, az örökös diétázó

Szilvi számtalan módszert kipróbált már, hogy leadjon a súlyfeleslegéből. Most végre igazi változást ért el, nézd meg a képeket és a videót!

#Anyuka #diéta kisgyerekkel
további sikertörténetek Sikertörténetek

Ezek is érdekelhetnek

BLOG A Turbó Diéta® megfelel az Európai Unió irányelveinek A Turbó Diéta® megfelel az Európai Unió irányelveinek A Turbó Diéta® megfelel az Európai Unió irányelveinek

Sokan vitáznak arról, hogy melyik diéta a leghatékonyabb. A verseny úgy tűnik eldőlt, hiszen kutatások igazolják, hogy a speciális fehérje diéták megszerezték az abszolút első helyet!

BLOG Férfiaknak mindenképpen! Férfiaknak mindenképpen! Férfiaknak mindenképpen!

Sokszor tapasztaljuk, hogy fogyókúrás programjainkat látványos eredményekkel nyugtázó hölgyek párjai felkapják a fejüket a szembetűnő változáson. Ez egyrészt egyfajta bók sorozatot indít az újra tündöklő nő számára, másrészt gyakran szinte újra egymásba szeretnek a felek.

#életmód
további cikkeink BLOG

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!