BLOG

Nádszál kisasszony reflektorfényben

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Abigél vagyok, hivatásos táncos. Az átlagosnál jobban kell ügyelnem az alakomra, hiszen a színpadon mindig tökéletes formában kell lennem.

Karcsúságom a balettben létfontosságú, hiszen csak így lehet mozgásom légies, illetve a partnereimmel fizikailag is összhangban kell lennem.

Sokszor nagy problémát jelent nekem a folytonos diétázás, az étkezésemre való különös odafigyelés. Természetesen engem is elhívnak bográcsozni vagy születésnapokat megünnepelni, sőt mondanom se kell, hogy az én nagymamám is milyen csoda süteményeket készít. Egy-egy kihágás után azonban, ha koplalással csökkentettem a bűntudatom, illetve próbáltam egyensúlyba lenni, mindig erőtlennek éreztem magam. Egy-egy hosszabb koplalásos időszak után pedig hajlamos voltam hirtelen újra visszahízni a leadott kilókat a megszokott, egyébként egészséges étkezésem mellett.

Régi álmom volt, hogy egy megfelelő módszert találjak arra, hogy elkerüljem a ’jojo effektust’ is, megőrizzem a vitalitásomat is (komoly fizikai erőre és energiára van szükségem a hivatásomban) és kordában tarthassam a súlyomat is.

Valóban olyan reménytelen ez?

Következő rész>

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm