BLOG

Nálam mindennek lelki okai voltak

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Sokan nem tudják, de a nassolásnak, hirtelen nagy evésnek lelki okai is vannak.

Előfordult velem, hogy egy stresszesebb időszakban, pl. egy nagyobb fellépés után, szó szerint zabáltam. Úgy érzem, ez azért is volt így, mert minden erőmet, energiámat lekötötte, hogy szellemileg, lelkileg és fizikailag is az adott megmérettetésre készüljek. Az adrenalin szintem az egekben volt, lényegében a fellépést megelőző időszak alatt folyamatosan is, de ott akkor is.

Nyilván mindenki érez hasonlót, akár egy prezentáció előtt, akár egy új munkahely megkezdésekor, vagy az éppen aktuálison, ha ott sok kudarcélmény, a megbecsülés hiánya éri öt percenként, de akár egy közlekedési dugóban is. Nos, nekem ezekkel egyenértékűek a színpadi fellépéseim.

Miután azonban elhúzták a függönyt és jött a tapsvihar, ezzel együtt a megkönnyebbülés érzése is eltöltött. A vércukorszintem leesett és innentől már sétagalopp volt egy gyorsétkezde, majd utána még az éjjel-nappali, ne adj’ Isten egy vendéglő, ahol csapatostul ünnepeltünk.

Éjszaka azonban ez hosszas puffadást, így görcsöket okozott, és ha még kutyaharapást szőrével gyógyítottam is magam egy-két napig, utána diétával is számolhattam, hiszen az alakom, fizikai állapotom meghatározó a szakmámban.

A sok hasonló nagy evés-diétázás vagy koplalás váltogatása azonban komoly problémát okozott a vércukorszintemnek is. A sportorvos óvva intetett ettől az életmódtól, mely megnövelte a cukorbetegség kockázatát a szervezetemben.

Ijedtemben megoldást kerestem.

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelõ Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm