BLOG

Nem érem be kicsivel - Péter blogja, 10. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Múltak a hetek és minden egyes héttel egy-két kg-ot leadtam. A program szerint az utolsó két hét a stabilizálás szakasza. Így is volt.

A szervezetem teljes mértékig alkalmazkodott az új étrendemhez, elég volt csak a vacsorát egy turmixszal helyettesítenem, nem is kívántam nassolni.

Arra mindig ügyeltem, hogy sok folyadékot igyak. Ásványvizet és zöldséglevest. Jó párszor lusta voltam levest főzni, de nem lett ebből se gond, mert Turbó Diéta Sav-bázis tablettával helyettesítettem ezt. Ez egyébként a refluxomnak is jót tett. Vagyis egyébként nagyon sok savat termel a gyomrom, de a diétázás ideje alatt, főleg a tablettával ez is helyre jött.

Nemsokára véget is ért a 30 napos programom és 5 kg-al lettem kevesebb. Büszkén és lelkesen vágtam bele az újabb 30 napos diétába.

Nem is mondtam, hogy egy csomó embernek szokott fájni a feje mikor az első, méregtelenítő szakaszban van. Nagyon klassz megoldás erre a Turbó Diéta Antioxidáns szedése, ami csökkenti a káros hatást keltő szabadgyököket, erősíti az immunrendszert és többek közt a fáradtság leküzdésében is segít. Ez tuti így van, de nekem ezt csak szakszerűen elmondták. Szerencsére nem is kellett kipróbáljam, mert nem fájt a fejem. Szerintem eléggé hozzászoktam a legrosszabbhoz is korábban, így a jóhoz már könnyen ment.

De a legjobbat még el se árultam!

Következő részek:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm