Sikertörténetek

Niki 2 gyermek után újra formában

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Többször is próbáltam második gyermekem után rajtam maradt kilóktól megszabadulni, de elmaradt a látható eredmény, így én is feladtam. De jött a Turbó Diéta® és segített!

A Femina Fogyj velünk! versenyére beküldött képem a tavalyi nyaraláson készült, olyan vagyok rajta, mintha terhes lennék, pedig nem voltam. Próbáltam munka mellett tornázni, kevesebbet enni, fehércukorról átálltam nádcukorra, szénsavas üdítőket nem iszok, nem dohányzom és alkoholt sem fogyasztok, de nem volt jelentős változás. Két gyermek mellett, túlórákkal teli munkahellyel nem igazán tudtam ennél többet tenni.


Turbó Diéta® segített..

Mikor megláttam a Turbó Diéta® hirdetését, az motivált, hogy nincs veszteni valóm, jelentkeztem. Már épp meg akartam rendelni a kedvezményes csomagot, amikor felhívtak, hogy bekerültem. Hát, napokig nem hittem el..

Turbó Diéta

Nagyon féltem a diétától, főleg az intenzív részétől, de annyira nem volt nehéz, mint, amit én gondoltam. Ami nekem hiányzott, a hús. Így mikor ehettem már szilárad ételt is, ezt bepótoltam. Viszont már az első héten látványos volt az eredmény, mind cm-ben, mind kg-ban, és ez volt a legmotiválóbb.

Ami számomra a legnagyobb eredmény volt, hogy újra beleférek abba a farmeromba, amit még 2003-ban vettem, és csak pakolgattam, hátha egyszer..most ez eljött.
Majdnem 70 kg-ról indultam, 66.1 kg-mal zártam.
Folytatom a diétát, persze, lazítottam, de jobban figyelek az étkezésekre és a vásárlásokra, és még ebben a hónapban tervezek egy intenzív két hetet újra, mert még legalább három kilótól szeretnék megszabadulni.

Niki  fogyása számokban:
 
  • - 3,8 kg súlycsökkenés
  • - 5 cm csípő körfogat csökkenés
  • - 8 cm derék körfogat csökkenés
  • - 2 cm mellkörfogat csökkenés
  • - 2 cm karkörfogat csökkenés
  • - 5 cm combtérfogat csökkenés
BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm