Sikertörténetek

Veronika egy évvel a diéta után: "Normális az alakom, boldog vagyok!"

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Veronika 88 kg-ról kezdte a Turbó Diétát®, és 60 kg-ra sikerült lefogynia, amitől nagyon jól érzi magát a bőrében! :)

Veronika 2014-ben fogyókúrázott velünk, Frollo néven Fogyinaplót is vezetett az oldalunkon, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni >>

Nemrég felvettük Veronikával a kapcsolatot, hogy meg tudjuk sikerült-e tartani az elért testsúlyát, hogy alakult az élete mostanáig. Az alábbi válasz levelet kaptuk:

Turbó DiétaKedves Turbó Diéta Csapat!

Nagyon nagy szeretettel és örömmel gondolok Önökre és a Turbó Diétára®!

Ha jól emlékszem, 55- 56 kg-nál álltam meg anno......

159 cm vagyok, viszont erős csontozatú és izmos, mert gyermekkoromban amíg egy sportsérülés be nem következett, versenyszerűen sportoltam, és keményen edzettem. Mikor abbahagytam a sportot elkezdtem husisodni.

Aztán önerőből koplalással lefogytam. Utána megszületett a kislányom. Szülés után nagyon meghíztam. Ekkor kezdtem el turbózni.

Mivel a sportot kevésbé tudom beépíteni az életembe, most is folyamatosan küzdök a kilókkal. Jelenleg 60 kg vagyok. Ez néha felmegy 65-67-re, mert egy teljesen új rohanósabb, de rettenetesen boldog életem van, olyankor 2 hét Turbó, és kész.

Nagyon jól érzem magam a bőrömben!

Ami az én üzenetem lenne a leendő fogyókúrázók számára az az, hogy a Turbó Diéta® fantasztikusan hatékony, nagyon jól alkalmazható, de fontos, hogy mindenki reális célt tűzzön ki maga elé! Akinek szüksége van rá, kérjen visszajelzést a környezetétől, hogy ne essen túlzásba a fogyással! Egyébként nagyon-nagyon bátran ajánlom mindenkinek, mert tényleg jó :)))

Tényleg nagyon hálás vagyok Önöknek: normális az alakom, és boldog az életem.
Köszönöm!
Sz. Veronika

 

Olvasd el Veronika fogyásának történetét:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm