Ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Nyerd vissza a vásárlásod teljes összegét!

Játssz a Turbó Diéta nyereményjátékán és nyerd vissza vásárlásod teljes értékét! Minden héten 7 nyertes!

Diétázni jó, ingyen diétázni még jobb! Ha szerinted is így van, játssz velünk, és nyerd vissza vásárlásod teljes értékét!

Hogyan nyerhetsz?

1.) Vásárolj bármilyen „Nyerd vissza az árát!” matricával ellátott Turbó Diéta terméket 2021. április 19. és május 30. között viszonteladó partnereinknél, vagy itt a webshopban.

2.) Regisztrálj a játékra az alábbi űrlap kitöltésével: add meg a neved, az email címet, ahol értesíteni tudunk ha nyersz, a vásárlást igazoló blokk dátumát, és írd meg nekünk, hogy számodra mi az ideális cél a diétával.

3.) Őrizd meg a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát és várd a heti sorsolást!

Játssz velünk!.

Mit nyerhetsz?

A nyereményjáték ideje alatt minden héten 7 vásárlónk visszanyeri a játékban regisztrált blokkon/számlán lévő ÖSSZES Turbó Diéta árát. Ez azt jelenti, hogyha egy terméket veszel és ezzel regisztrálsz, akkor annak az árát (pár ezer forintot) nyerheted vissza, ha viszont egyszerre több teméket veszel, akkor akár több tízezer forintot is visszanyerhetsz.

A termékek árának visszafizetése az általad megadott számlaszámra történő átutalással történik majd, illetve ha azt kéred, pénz helyett annak értékével egyező kupont biztosítunk nyereményként, mely 2021. december 31. napjáig használható fel és kizárólag Turbó Diéta termékre váltható be a turbodieta.hu-n található webshopban. 

Fontos! Tarsd meg a vásárlást igazoló blokkot, számlát a nyereményjáték végéig, mert amennyiben nyersz, kérni fogjuk a vásárlás igazolását.

A nyereményjáték további részleteiért olvasd el a Nyereményjáték szabályzatot!

A játék időtartama


A Játék 2021. április 19. napjának 00 óra 00 perctől 2021. május 30. napjának 24 óra 00 percig tart.

A Játék időtartama alatt hetente 7 nyertest sorsolunk.

A sorsolás időpontjai: az első hetet követő minden szerda 10:00 óra. A nyerteseket a regisztrációkor megadott email címen értesítjük, ezért figyelmesen add meg az email címed a regisztrációs űrlapon!

Adatvédelmi tájékoztató, Nyereményjátékszabályzat