BLOG

Plusz egy hír, amiért most én vagyok a Visszatérő - Péter blogja, 13. rész

Turbó Diéta

A cikk szerzője:

Turbó Diéta

 

Már véget ért a három egymást követő programból álló diétám, mikor észbe kaptam, hogy hivatalos vagyok a háziorvosomhoz a korábbi nagyon rossz véreredményeim miatt.

Meséltem, hogy koplaltam is korábban, mikor rengeteg betegséget el is kaptam és alig tudtam kimászni belőlük. Mivel magam szisztémája szerint fogyókúrázgattam, azaz összevissza, ahogy esett és mindezek előtt szó szerint nagy kanállal faltam az életet, a helyzetem kicsit kétségbeejtő volt.

A koleszterin szintem magas volt, a vérnyomásom szélsőségek között ingadozott, ahogy a vércukorszintem is. A háziorvosom nem sok jót jósolt nekem.

Így aztán ő volt leginkább meglepődve, mikor újbóli véreredményeimet látva és vérnyomásomat is megmérve mindent a legnagyobb rendben talált.

A Turbó Diétával tehát nem csak hogy a zsírból fogytam, de egészségemet is karbantartottam.

Kell ennél több?

További olvasnivalók:

BLOG Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész Újévi fogyókúrák alapszabályai - 1.rész

Sok ember van, aki elhatározza az év első napjaiban, hogy idén végre rendet tesz az életében, nem halogatja tovább a súlyproblémája megoldását. Ha Te is közéjük tartozol, most segítünk, hogy eredményesebb legyél!

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#ebéd #gluténmentes #cukorbetegeknek is #leves

Diétaválasztó

Találd meg a megfelelő Turbó Diéta csomagot!

Nemed:

kg

cm