Ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Add le előrendelésed az első Turbó Diéta receptkönyvre!

Hamarosan elérhető a Turbó Diéta első önálló receptkönyve, melyben a legizgalmasabb és legegészségesebb ételeket válogattuk össze.

Sokan hiszik, hogy a finom és diétás étkezés egymást kizáró fogalmak, de ez egyáltalán nincs így. Weboldalunkon már eddig is számos recepttel bizonyítottuk ezt, ám idén szintet lépünk. Hamarosan

érkezik az első Turbó Diéta szakácskönyv!

 

Első szakácskönyvünkben összegyűjtöttük 16 éves tapaszlatatunk legjavát: 60 recepttel (reggelivel és vacsorával) bizonyítjuk be, hogy fogyni ízletes ételekkel is lehet. Ezeket az ételeket az egész család örömmel fogja enni, a könyv elején pedig a legfontosabb tudnivalókat is összegyűjtöttük a sikeres diétához.

Légy részese az exkluzív körnek, aki elsőként foghatja kezébe az első Turbó Diéta szakácskönyvet! Iratkozz fel az értesítőre és elsőként kapsz információt a receptkönyv megjelenéséről. Az előregisztrálók ráadásul ajándék egy adagos terméket is kapnak a könyv mellé! ;)

 

Turbó Diéta

 

Addig is, amíg kézhez kapod a könyvet, nézd meg Szilvi főzős videóját, aki tesztelte az egyik új receptet! Ettől te is kedvet kapsz a főzéshez! Ezt a receptet természetesen a könyvünkben is megtalálod majd.

 

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!