A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Sikeres fogyás endometriózissal

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

A sikert nem csak kilóban, hanem centikben is mérjük!

Mint azt kevesen tudják, én lassan 12 éve küzdök endometriózissal (hivatalosan kb. 1, mert addig találgattak) de az elmúlt 2-3 évben pokol lett minden napom. Aki ismeri a betegséget, tudja, hogy az #endobelly az gyakori jelenség, meg a sok hasfájás.

A műtét után a gnrh szuriknak köszönhetően felszaladt egy jó 10 kg, amitől már nagyon nagyon rosszul éreztem magam. Mondtam magamnak: Szandi, változtatni kell, mert nem kezdődhet minden nap sírással, hogy nem érzem jól magam a testemben... utáltam.
 
És belekezdtem egy kis változtatásba … nagyon nem rajongok a fogyi diétákért mert eddig amit próbáltam, mind sikertelen volt. Aztán az egyik barátnőm javaslatára elkezdtem egy másikat. Elkezdtem a Turbót, mondván: “adjunk neki egy esélyt”. De amint a képen is látjátok, abszolút mértékben megérte!

Turbó Diéta

A kèt kép között 30 nap telt el. Minden héten mértem, centiztem. És van eredmény! Ráadásul az endoval járó puffadásom is megszűnt. 
 
A páromnak is tetszik, én is sokkal jobban érzem magam. Szexibbnek, felszabadultabbnak és ezt a családom is észre vette, hogy jobban érzem magam. Bár popi maradt, de az régen is volt. Kis pörge, de elégedett vagyok az eredménnyel!
 
Megmondom őszintén az utolsó 4-5 napba a Turbót hanyagoltam - kajára figyeltem azért - mert a betegség miatt nem voltam olyan jól, de így se lett rossz az eredmény. Egy percet nem tornáztam, a mozgás a mindennapos séta volt.
 
Mutatok pár képet, hogy erőt és kitartást adjak azoknak akik azon gondolkodnak hogy belefogjanak. 
Első kép: 2021.05.20.
Második kép: 2021.06.18.
Harmadik kép (ballagáson voltunk, így ez a ruha volt a cél): 2021.06.19.

Turbó Diéta

Köszi, Turbo Diéta!

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm