A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

50 éven túl, 60 kilón innen

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Nelli pajzsmirigy-problémákkal, 52 évesen és közel 20 kg túlsúllyal vágott bele a Turbó Diétába. Elszántsága mellett ma már karcsúsága is példaértékű.

A súlyommal egészen 8 évvel ezelőttig nem volt probléma

58-60 kg körül mozgott a súlyom mindig is. 8 évvel ez előtt azonban pajzsmirigy-alulműködés alakult ki, amelynek következtében nagyon gyorsan és könnyen elkezdtek rám rakódni a pluszkilók, nem is akármennyi: 85 kilót nyomtam már. Akkor a Turbó Diéta intenzív programja segített, vissza is nyertem a régi formám.Az évek során azonban a pluszkilók szép lassan, alattomban vissza is kúsztak. Ismét a Turbó Diétához fordultam, de ezúttal a 30 napos programhoz, hiszen a hosszabb ideig tartó kúra képes arra, hogy kialakítsa a jó szokásokat, és erre nagy szükségem volt.

Jól döntöttem

A diéta során szinte észrevétlenül alakult át az egész életmódom: rendszeresen, megfelelő mennyiségű és minőségű ételt ettem, elegendő folyadékot fogyasztottam, mozogtam. Azt hiszem, ez a siker titka: szembesülni azzal, hogy milyen hibák vezettek a túlsúlyhoz, és korrigálni azokat. Elszántságomnak nemcsak hogy meglett az eredménye, de még többet is fogytam, mint terveztem: a szeptembertől januárig tartó diéta során 18 kg-ot adtam le, 78 kg-ról 60 kg-ra csökkent a súlyom, fittnek, vékonynak és energikusnak érzem magam.

Az eredményt persze mindenki észreveszi

Sokan állítanak meg és érdeklődnek arról, milyen módszer vezetett ilyen látványos sikerre. Azt gondolom, ez a legjobb reklám: ma már, a photoshop korában egy előtte-utána kép nem sokat jelent. Ám azok, akik ismernek engem, láttak ducin és most látnak karcsún, természetes hát, hogy egyre-másra kérik el a diétás módszer nevét, és már többen is szintúgy belevágtak és szintúgy látható eredményekkel.

Egy nőnek mindig kell, hogy fiatalabbnak érezze magát a koránál

60 kilósan, új ruhákban, energikusan és fitten nagyon is annak érzem magam. És tudom, hogy ez az eredmény nemcsak átmeneti, hiszen megtanultam egészséges adagokat, megfelelő rendszerességgel fogyasztani, mozgok és elsajátítottam azt az életmódot, amellyel kontroll alatt tudom tartani a súlyomat.

Vékony, fitt és energikus lettem – és ez így is marad!

Nelli 4 hónap alatt 17 kilótól szabadult meg!

Az eredményei számokban:
Testsúly: 78,4 kg → 60,7 kg
Derékbőség: 95 cm → 76 cm
Csípő: 110 cm → 92 cm
Comb: 52 cm → 49 cm

Turbó Diéta

 

Az ő sikertörténete is érdekelhet:

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm