A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

A Turbó Diéta® verseny nyertese

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

"Mindenkinek bátran ajánlom, próbálja ki a Turbó Diéta® turmix italait és vágjon bele még ma a fogyókúrába. Csak a súlyát veszítheti az, aki belekezd."

Nem is tudom, meddig menjek vissza az időben, mert igazából mindig is probléma volt a súlyommal es állandóan oda kellett figyeljek arra, mit eszem. Amikor leérettségiztem, 54 kilo voltam. Sokáig tartottam is ezt a súlyt, aztán szép lassan elkezdtek felkúszni a kilók.

Az utóbbi néhány évben egyre többet hallottam a Turbó Diéta® turmixokról, a gyors és egészséges fogyásról és amikor olvastam a felhívást a fogyókúra versenyre, egy percig sem gondolkodtam azon, hogy jelentkezzem-e. Aztán legnagyobb meglepetésemre két héttel a verseny időpontja előtt csörgött a telefonom és azért hívtak, hogy beválogattak a csapatba.
Majd jött az első mérlegelés, ahol szembesültem a rám váró feladattal: a “mérleg” szerint 17,7 kilót kellene fogynom ahhoz, hogy egészséges legyen a testsúlyom. Mar a 2. napon megindult a súlyvesztés.

Az intenzív programban megtalálható 3 ízből én a csokisat és az epreset választottam és meg kell mondjam, a csokis lett a  kedvencem. A fogyókúra verseny során nagyon sok segítséget kaptunk Laurától, a Turbó Diéta® háziasszonyától és többek között ő mondta azt is, hogy szénhidrátot, gyümölcsöt inkább csak a délelőtti órákban fogyasszak. Tehát simán vettem az első hét “akadályait” és már 5 nap után lement rólam 4 kiló! De ezután következett csak az igazi, a látványos fogyás, mert a centik a 2. héttől kezdtek leolvadni rólam. Tényleg nem voltam éhes, ebből adódóan nem voltam idegesebb sem, simán elég volt a napi 3 adag turmix, plusz a folyadékbevitel plusz a zöldségleves leve.

Turbó Diéta

A kislányom mellett nem sok időm marad magamra, ezért is elveztem azt, hogy a turmixot gyorsan - fél perc alatt - elkészíthetem, megiszom es mar indulok is. Ha egész nap úton voltunk a kislányommal, akkor vittem magammal egy adag elkészített turmix italt es napközben megittam.
Az ivásra megpróbáltam odafigyelni, volt hogy sikerült is meginnom 2-2,5 liter vizet, ám a javasolt 3 liter sosem fogyott el és azt hiszem ez volt a gátja a további fogyásomnak.
A Turbó Diéta® munkatársai és Laura is azt mondták, nagyon látványos az eddigi fogyásom és ez motivációt adott a további folytatáshoz. Majd jött a könnyített 5 nap, amikor kétszer ehettünk szilárdat és két turmixot javasolt Laura.

Lezárult a verseny, mindenkit megmértek (kiló, centi) és én nem tudtam, mit gondoljak. Nagyon szerettem volna megnyerni a versenyt - ki az aki nem? - de ahogy hallgattam a többiek elejtett szavait, ők is hasonló súlyvesztést értek el mint én, így nem lehettem biztos abban, hogy ki lesz az első. Aztán egyszer csak hívtak, hogy gratuláljanak! Nem akartam hinni a fülemnek! Mégis sikerült, megnyertem a versenyt! A végeredménybe beleszámítottak a centik is, amik nálam a látványos fogyáshoz hozzájárultak.

Összefoglalva tehát 84,4 kilós kiindulási súlyom volt, a verseny ideje alatt 6,3 kg túlsúlytól szabadultam meg.
Soha eddig semmilyen fogyókúrával vagy diétával nem tudtam ilyen rövid idő alatt ilyen szép eredményt elérni - még sportolással sem, mivel az sokkal lassúbb folyamat, az csak több havi kitartó munkával hoz eredményt - nem beszélve a fáradtságról, a sok szenvedésről, amit egy edzés során átélünk.

Természetesen nem hagyom abba a fogyókúrát, hiszen még csak a töredékét fogytam annak, ami kell a szervezetem egészséges működéséhez.
Megtanultam azt is, hogy nem evéssel nem lehet lefogyni, mert akkor a szervezet a saját értékes anyagait használja el és nem a zsírsejteket, amik a kövérséget okozzák. Azóta én mindenkiben próbálom tudatosítani, hogy mi lenne a helyes, mit csináljon és mit ne csináljon az, aki gyorsan és hatékonyan (visszahízás nélkül) akar lefogyni.
Mindenkinek bátran ajánlom, próbálja ki a Turbó Diéta® turmix italait és vágjon bele még ma a fogyókúrába. Csak a súlyát veszítheti az, aki belekezd.

Köszönöm a támogatást, a sok hasznos ötletet és biztos vagyok benne, hogy a turmixok a jövőben is segíteni fognak az ideális testsúlyom eléréséhez vezető úton.

Minden út az első lépéssel kezdődik, csak ezt az első lépést nehéz megtalálnunk. Nekem sikerült! Hajrá mindenkinek! Kitartást és pozitív hozzáállást kívánok!

Üdvözlettel:

Skiba Edina
egy 16 hónapos kislány boldog anyukája

 


Edina diétájénak eredményei számokban:

    - 6,3 kg súlycsökkenés
    - 10 cm csípő körfogat csökkenés
    - 9 cm derék körfogat csökkenés
    - 5 cm mellkörfogat csökkenés
    - 7 cm karkörfogat csökkenés
    - 9 cm combtérfogat csökkenés

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm