A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Elértem az álomalakot!

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Erika megvalósította, amire mindenki vágyik: elérte az álomsúlyát, 13 kilóval lett vékonyabb. Ráadásul mindezt egy kellemes kalandként élte meg.

Erika: "Soha többé ilyen nyarat!"

Szerintem mindig kell egy nagy lökés ahhoz, hogy elhatározásra jussunk: most végre tényleg lefogyunk. Nekem ezt a lökést a nyaraláskor készült képek adták meg. Amikor viszontláttam magam, eldöntöttem, ez így nem mehet tovább!

A biztosra mentem

Úgy éreztem, a szándékom már megvan, akaraterőm mindig is volt, de a szakmai hátteret is szerettem volna biztosítani a célom eléréséhez. A Turbó Diéta® Nagy Fogyás programjában találtam meg: minden olyan dolgot nyújtott (szakszerű diéta, orvosi háttér, folyamatos kontroll, szakmai tanácsok stb.), amelyekkel bebiztosíthatom, hogy eredményes legyen az erőfeszítésem. És nem csalódtam: elértem az ideális súlyomat, 74 kg-ról 61 kg-ra fogytam. Ráadásul erőfeszítés sem volt: az egész inkább egy kellemes kalandnak tűnt, amely során egyre inkább közelítettem az álmaim felé.

Végre tetszem magamnak

Pontosan ennyit szerettem volna leadni – most már csak a fittség terén van még teendőm. A helyes életmód észrevétlenül kialakult a diétás hónapok alatt: ma már tudatosan vásárolok, főzök, állítom össze az étrendemet. Nem mondok le a kedvenc ételeimről, csupán helyettesítem egészségesebb hozzávalókkal. Cserébe pedig folyamatosan kapom a dicséreteket, mi több, a közösségi oldalon megosztott képeim hatásárára mások is belevágtak a fogyási programba. Jó érzés példát mutatni, nőtt az önbecsülésem, önbizalmam. Az idén nyáron biztosan örömmel megyek majd a strandra, ráadásul hosszú évek után először veszek egy bikinit is.

Erika négy hónap alatt összesen 13 kg-tól szabadult meg,
 
éééés a súlyát egy év múlva is tartja! Nézd meg a képeken!


 

Eredményei számokban:
Derékbőség: 86,5 cm → 73 cm
Csípő: 109 cm → 95 cm
Comb: 61 cm → 51 cm*

Szeretnéd Te is elérni amit Erika?
Rendeld meg a diétádhoz szükséges kezdőcsomagot, és vágj bele!
Turbó Diéta

 

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm