A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Fantasztikus eredmények!

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

A résztvevők hihetetlenül látványos eredményeket értek el a fogyókúraversenyen! A fantasztikus karcsú alakjuk mellé versenyzők még egy átalakító kényeztető programot is kaptak jutalmul.

A versenyre rengetegen jelentkeztek, közülük többféle korosztályban és élethelyzetben lévő szerencsések - összesen 9-en - kezdhették el a fogyókúrát a Turbó Diéta® támogatásával. A versenyzők között volt  háztartását egyedül vezető és nagyon elfoglalt édesanya, szingli fiatal lány, és több gyermeket is nevelő anyuka. A fogyókúra előtt Laura, a Turbó Diéta® Központ Háziasszonya megmérte a versenyzők kezdő súlyát, testösszetételét és néhány olyan fontos mérőszámot, amihez az egy hónap alatt viszonyítani tudták a fogyókúra sikerességét. Mindenkinek egyénileg összeállították a személyre szabott fogyókúrás programját és 2013. április 29-én kezdetét vette a fogyókúra. Nézd meg a fogyókúra kezdetéről szóló videónkat és ismerd meg a versenyzőink történetét! Biztosan saját élethelyzetedre is ráismersz majd!

"Egyáltalán nem voltam éhes"

A versenyzők három kategóriában versenyeztek attól függően, hogy hány kilótól szerettek volna megszabadulni: volt mínusz 10, 15 és 20 kilós kategória. A mínusz 15 kilós kategóriában egy munkahelyi csapat versenyzett, akik jó kollégák lévén folyamatosan bátorították egymást. Minden versenyző az Intenzív Programmal kezdett, csak a Turbó Diéta® enzimes fehérje turmixporból készült turmixitalt fogyasztották. A Turbó Diétának® hála, óriási lendületet kaptak már az elején. Rögtön az első napokban lehetett eredményeket látni, a versenyzők szárnyakat kaptak. Ilyen és ehhez hasonló tapasztalatokat osztottak meg:

  • "Egyáltalán nem voltam éhes!"
  • "Sokkal könnyebb, mint gondoltam."
  • "Ezt csak fejben kell eldönteni és egyáltalán nem furcsa, hogy csak turmixot iszom."
  • "Nagyon jól eltelít és nagyon finom is!"

A Turbó Diéta Központtal folyamatosan kapcsolatban voltak, bármilyen  kérdésük volt, hívhatták Laurát. A kilók pedig egyre csak olvadtak le róluk és a testük kezdett átalakulni.
Nézd meg videónkat arról, hogyan számolnak be a versenyzőink fogyókúrájukról. Már a felvételeken is látszanak a megdöbbentő eredmények!

A fogyókúra második felében a Turbó Diéta Szakértők újra a megváltozott igényekhez és a már jóval kisebb súlyfelesleghez egyénileg átalakították a versenyzők fogyókúráját. A kezdeti intenzív fogyókúra után a 30 napos Programnak megfelelően a versenyzők már egy-egy normál étkezést is beiktathattak a Turbó Diéta® turmixok mellé. Mindenki lendületes, jókedvű és hihetetlenül energikus volt. Sokan elkezdtek mozogni és a 8-10 évvel ezelőtti ruháikba is belefértek. A környezetük már az első időkben észrevette a változást rajtuk és elhalmozták őket bókokkal, folyamatos bíztatással. Szinte valamennyien újjászülettek. A Turbó Diéta® turmixokat könnyedén elkészítették, sokaknak még könnyebb is volt, mint diétás ételeket főzni.

Az eredmények magukért beszélnek

A fogyókúra végeztével Laura újra megmérte a súlyukat, testrészeik körfogatát. Csodás eredmények születtek, igazi sikertörténeteknek lehettünk tanúi.

A versenyzők az izomtömeg megtartása mellett szinte kizárólag zsírtömegből fogytak.
A versenyzők az első két heti intenzív fogyást követően, lassabb ütemű de folytatódó fogyást tapasztaltak.

Edinának gratulálunk az I. helyezéshez!

A fantasztikus karcsú alakjuk mellett a versenyzők még egy átalakító kényeztető programot is kaptak jutalmul a Turbó Diéta Központtól. Nézd meg a videónkat és meglepődsz majd, micsoda átalakulásokat látsz!

Meríts Te is erőt ezeknek az igazi, mai nőknek a sikeréből és vágj bele még ma a fogyókúrádba! Sosem késő elkezdeni, mi segítünk!

A Turbó Diéta® enzimes fehérje turmixporral hatékonyan fogyhatsz. Az, hogy kinél mennyi idő alatt és mekkora mértékű fogyás érhető el, az egyedi élethelyzetektől és testfelépítéstől függ. Ezért kérjük, hogy a személyre szabott fogyókúra érdekében lépj kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal!

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm