A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Gabi élménybeszámolója

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Gabi a Turbó Diéta® Fogyi Klubban az Intenzív Programmal adta le súlyfeleslegét. Az eredmény számokban: 14 nap, 4,6 kg, 2-5 cm és 1 ruhaméret.

Szeptember 16. Nyitónap

Számomra a legnagyobb meglepetést az Ideal Woman jelentette. Azt hittem, hogy Laura nem létezik, de még mennyire, hogy él és gyönyörű.
A testösszetétel-mérés után azt hittem, hogy azonnal mehetek szemüveget felíratni, mert nem jól látok. Tudtam, hogy van mit égetni magamról, de 40% zsírra nem is gondoltam. A kannibálok simán tolhatnának be a sütőbe, plusz zsiradék hozzáadása nélkül is szép barnára és ropogósra sülnék. Háááát... van min dolgozni.
Nagy örömmel és lelkesedéssel indultam haza a Turbó csomaggal: csoki és eper turmixporral, a shake-kel és a Hunyadi keserűvízzel.

Szeptember 17. Élesben

Minden szombati programomat lemondtam, hogy teljesen a salaktalanításra tudjak koncentrálni. Magam elé tettem az üveget és belekortyoltam. Mit is mondjak? Visszagondolva, ez volt a legnehezebb feladat, meggyürkőzni az üveg tartalmával. Kb. 10 perc alatt láttam meg a palack alját. Elolvastam a tájékoztatót és a 2 óra hatóidő adta szabadidővel elkezdtem rámolni a lakásban. Fél óra múlva, mint akit ágyúból lőttek ki, rohantam púderezni. Kissé lekötött a program és azon imádkoztam, hogy legalább a magazinomért ki tudjak jutni. Egy jó órára beragadtam.
A turmix elkészítése után már csak Benkő, Gabriella Benkőnek hivattatom magam. Ezentúl mindent rázva és nem keverve kérek. Tuti ez az eperpor.

Turbó DiétaSzeptember 18. Az első igazi kísértés

Egy nagyon kedves barátnőmmel csavarogni mentünk. Direkt úgy választottam a randink időpontját, hogy ebéd utánra essen, jóllakottan akartam talizni. Eredeti ötletünk séta és egy jó kávé volt. Betértünk kedvenc helyünkre. Mivel rengeteget ittam elmentem a mellékhelységbe. Visszaérkezvén a szívinfarktus kerülgetett, mert Kati rendelt a ház ínycsiklandó salátáiból egy kis kóstolót. Azt hitte, hogy majd én is beszállok a buliba. Tévedett. Végignéztem, ahogy szépen lassan elfogy a manna. Felért egy állatkínzással, de megerősödve, vállon veregetve magam távoztunk.

Szeptember 19-22.

Minden jól ment. Napról napra éreztem, hogy szabadulok meg a kilóktól. Néha kicsit éhes voltam, de mit számít, a cél lebegett a szemem előtt. Sokat ittam. Nemcsak vizet, light kólát és esténként levest is. Munkámban egyáltalán nem vetett vissza a diétázás, ugyanúgy tudtam dolgozni. Hangulatom végig jó és pozitív volt. Igyekeztem minden olyan programot áttenni "csak" kávéházba, amely zavaró lehetett volna.

Szeptember 23. Újra együtt a nagy csapat

Egy hét után első mérés: 4,2 kg. Madarat lehetett volna velem fogadtatni. Boldogan, elégedetten távoztam. Nagy lelkesedéssel folytattam tovább a diétát, mindent pontosan betartva.

Szeptember 26. Rendeljünk pizzát!

Ezzel a mondattal fogadott egy baráti házaspár, amikor meglátogattam őket. Szerencsémre egyenesen a munkából mentem hozzájuk, így nálam volt az életmentő csomagom. Míg ők a pizzát ették, én a shake-kel telítődtem. Nem voltam kívánós. :)

Szeptember 27. Ellenőrző mérés

Kicsit szomorúvá tett, hogy mérséklődött a fogyás üteme, de Kata és Laura lelki és szakmai támogatásának köszönhetően lelkesedésemet nem vesztve indultam neki a hátralévő 3 napnak.

Szeptember 30. Az első cél

Gyorsan eltelt ez a két hét. Nem hiányzott a szilárd táplálék, simán bírnám még 14 napig. Izgatottan vártam az utolsó mérést. A végelszámolásnál 4,6 kg-t mértünk, helyenként különböző mértékű változással 2-5 centit. 1 mérettel kisebb ruhát vehetek fel, mert ugye a méret a lényeg! :) Büszke vagyok és elégedett. Jó volt kipróbálni magam, de ha valamit elhatározok, azt be tudom tartani. Közhely, de igaz: minden a fejben dől el.

Végül, de nem utolsó sorban köszönet a szakmai, lelki támogatásért és a lehetőségért az Idealbody csapatának.

Üdv:
Gabi

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm