A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Helén 16 kg-ot fogyott a Turbó Diétával®

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Mikor már teljesen kezdte feladni, hogy valaha is le fog fogyni, meglátta a Turbó Diéta® hirdetését és egy Anyukától is hallott róla, úgy döntött, hogy kipróbálja.

Tisztelt Turbó Diéta Központ!

 

Remélem, az én tapasztalatom mások számára is meghozza a hitet, hogy nem csak reklámfogásról van szó, hanem a valódi fogyás élményéről!

 

Nagyon sok mindent kipróbáltam én is,mint fogyni akaró sorstársaim, akik megunták a zsírpárnákat. Próbáltam aktív sporttal, sokat ígérő kapszulákkal, fogyasztó szalonnal leadni a terhesség után rajtam maradt sok-sok kilót, ami már 15 kg volt ahhoz képest, hogy egyfolytában fogyókúráztam.....

Turbó DiétaMikor már teljes bizonyossággal kezdtem feladni, hogy valaha is le fogok fogyni, eladtam a régi kis méretű ruháimat, feladtam minden reményt azzal biztatva magamat, hogy "Én mégis csak szültem egy gyereket jogom van kövérnek lenni!" Persze irigykedtem a vékony testalkatú anyukákra, és mivel se időt, se pénzt nem bánva mindent kipróbáltam, belenyugodtam a megváltoztathatatlanba: én már nem fogok lefogyni!

A buszon utazva sokszor láttam a Turbó Diéta® reklámokat, de nevetve gondoltam, hogy "Na ennek már NEM dőlők be....!!!! Egy újabb csodaszer, ami nem használ...., csak kidobott pénz!

Először egy három gyerekes anyukától hallottam, hogy Turbó diétát® ivott, és valóban használt.....,ezen azért elgondolkodtam: „Na jó, hátha nekem is beválik, de ez lesz az utolsó, hogy valamit kipróbálok!!!!” - gondolattal vettem egy csokis shaket (ami a mai napig a kedvencem bármelyik turbó, legyen az shake vagy por alapú).

Új munkahelyre kerültem és az első naptól kezdve a munkahelyemen shaket ittam otthon pedig én kevertem be magamnak. Minden hit nélkül, csak megadva magamnak az utolsó lehetőséget a fogyásra, ezt ittam heteken keresztül, és nem bántam meg! Először a nadrágomon kezdtem el érezni, hogy egyre bővebb lesz...., hoppá ez valóban hat??? - pedig először nem is hittem benne....

2011.08.01 óta ezt iszom  a mai napig, már nem minden étkezésre, de legalább vacsorára... Leadtam 16 kg-ot, pedig nem akartam bedőlni a plakátnak. Most már örülök, hogy volt valaki az ismerőseim között, aki mégis csak adott egy esélyt egy új fogyókúrás készítménynek, és ezért én is megpróbáltam.

2011. Decemberében a férjem céges vacsorájára (ami minden év végén van, és a korábbiakon is mindig részt vettem) mentünk gyerekkel, férjjel. Már belépéskor megállt a levegő, éreztem, hogy valami nem stimmel. Kiderült, hogy azt hitték, a férjem lecserélte a feleségét! Később kiderült, hogy percekig nem ismertek meg. Utána már mikor látták, hogy a "régi" az "új" feleség is, nagyon sok őszinte dicséretet kaptam, hogy milyen jól nézek ki, és azt is kérdezték hogyan tudtam ilyen sokat lefogyni.Azóta sem híztam vissza, és tartom a súlyomat. A tükör már nem ellenség, sem a mérleg.


Köszönettel:

Bné V. Helén 2012.03.13.

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm