A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Ivett 23 kg-ot adott le a Turbó Diétával®

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Ivett több kúrát végig csinált a Turbó Diétával® és 23 kg-ot sikerült leadnia. "Azóta is bátran ajánlom mindenkinek, akit érdekel."

Turbó DiétaAz én történetem teljesen átlagos. 19 évesen megismerkedtem a nagy Ő-vel és meg tanultunk sütni, főzni hát a kilók felszaladtak 3 év alatt 172/72 kg-ról 88kg lettem. Biztos ismered azt az érzést, amikor bemész egy boltba és nincs rád való szép ruha csak csúnya és mivel kövér vagy nem is foglalkoznak veled és akkor még nem is beszéltem a strandról ahová nem szívesen megy az ember.
Na meg azt, amikor a kis mozgás is teher lesz a számodra pedig régen nem volt az. Mindennel próbálkoztam,hogy sikeres fogyást érjek el pl:
korpatabletta 1,5 kg lement 3 jött vissza, tornáztam is, de hát semmit nem vitt le, így azt is abbahagytam és még pár csodaszert is volt szerencsém kipróbálni. Ekkor végső elkeseredésemben bementem egy patikába mondtam a hölgynek, hogy nézzem rám és mondja, meg mit ajánlana, ami tényleg segít?
Akkor ismerkedtem meg a Turbó Diétával®. Először csak egy dobozzal vettem és 3. nap után elindult a fogyás, majd 2 hét alatt lement 8 kg. Persze több kört csináltam végig, de összesen - 23kg ment le. Azóta sem jött fel pedig már mindent eszem és végre jól érzem magam a bőrömben. A családom és persze a párom is nagyon örült az új külsőmnek. A sikereim miatt a családom többi tagja is nekiállt és sikeresen elkezdtek ők is fogyni. Nem kellett éhezni és órákig ugrálni, hogy lemenjen 0.5kg. Azóta is bátran ajánlom mindenkinek, akit érdekel.

Sok sikert kívánok mindenkinek, aki belevág!

Üdvözlettel: Ivett

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm