A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Judit sikertörténete

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Judit kiskora óta súlyproblémával küzdött, és sehogyan nem tudott lefogyni, mivel a nassolás az életének állandó része volt. "Hálás vagyok a Turbó Diétának® és köszönöm a segítséget!"

B. Judit vagyok 24 éves. Kiskorom óta túlsúly problémákkal küzdöttem, semmilyen diéta nem használt mert nem tudtam vele fogyni. Nagyon szerettem nassolni és colázni, szinte már cola-függőnek számítottam. Mozogni sem szoktam semmit.

2012. október 17-én nagy elhatározásra szántam magam a folyamatos piszkálások miatt és nem tudtam csinosan, nőiesen öltözni. A tapasztalatokat olvasva és végső elkeseredésemből vettem meg az első adagot. Akkor 104 kg-ról kezdtem 37-es farmernadrágot hordtam. A kúra alatt a nassolás iránti vágyam illetve a cola függőségeim egyre jobban csökkent. 2 hét alatt 10 kg ment le rólam és a környezetem is észrevette a változásokat. A két hét alatti időszakban zöld teát, zöld kávét illetve nagyon sok leves lét ittam.

Turbó Diéta2 hónap szünetet tartottam, ami alatt a súlyom tovább csökkent és az alatt is tudtam figyelni a táplálkozásomra. Nem jöttek vissza a kilók.

2013. április. 8. Újból elkezdtem, 89 kg-ról 2 hét múlva a mérleg 81.5 kg-ot mutatott.

Nagyon jó a Turbó Diéta®. A környezetem nagyon elégedett a fogyásommal, mindenki kíváncsi, hogy mi történt és bátran merem ajánlani ismerőseimnek illetve azoknak, akik túlsúllyal küzdenek. 

A jelenlegi méretem 34-es farmer és XL-es felsők.
Júniusban még egy kúrát csinálok.

Én csak hálás tudok lenni a Turbó Diétának® és köszönöm a segítséget!

2013.04.22. B. Judit
 

3 évvel később...

2016.április 18-án az alábbi sorokat kaptuk Judittól, melyet ezúton is köszönünk!

"Idén 3 éve, hogy megismerkedtem a Turbó Diétával és büszkén írom nektek, hogy azóta is tartom a súlyomat. 65 kg vagyok! Amióta lefogytam, nagyon jól érzem Magam.

Bátran ajánlom ismerőseimnek is. Felszabadult vagyok, és semmit nem hiztam vissza. Nagy segitséget jelentett nekem a fogyásban a Turbó Diéta. Köszönöm még egyszer :) Csatolok egy képet magamról!"

Turbó Diéta

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm