A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Kihívtam a Turbó Diétát és nyertünk!

Turbó Diéta

A cikk szerzõje:

Turbó Diéta

 

Laci négy hónapig a Turbó Diéta® Nagy Fogyás programjának keretében küzdött meg felesleges kilóival – és fektette két vállra őket.

Majd meglátom én, mire képes ez a Turbó Diéta®!

Egy férfi szereti a kihívásokat, de kezdett elegem lenni a pluszkilóim által jelentett megmérettetésekből. Sok módszert, mi több, fogyókúrás csodaszernek kikiáltott készítményt próbáltam, de csak ideig-óráig tartó eredményekkel. Amikor a Turbó Diéta® Nagy Fogyás programjáról olvastam, gondoltam, íme, ismét egy remek alkalom arra, hogy próbára tegyem az akaraterőm, az elszántságom és persze magát a módszert is.

Nincs jojózás, nincs éhség, csak fogyás van!

Belevágtam hát, és az első meglepetések rögtön a kúra kezdetén jöttek. A súlyom ugyanis folyamatosan csökkent, ami a megszokott ingadozások után igencsak motiváló érzés volt. Azonkívül nemcsak hogy nem voltam éhes, de még az is világossá vált számomra, hogy könnyebb betartanom a diétát akkor, amikor a szigorúbb szakasz van és egyáltalán nem lehet szilárd ételt enni, mint amikor kicsit engedékenyebb a rendszer – ilyenkor nagyobb erőfeszítés volt figyelni a minőségre és a mennyiségre.

Fogyókúrából a Turbónak is és nekem is jeles!

A négy hónapnyi diétát egyáltalán nem volt nehéz végigcsinálni, de még ha az lett volna, is megérte volna: két mérettel kisebb nadrágra van szükségem, a visszajelzések szerint igencsak meglátszik a sok-sok mínusz centiméter, amit a Turbó Diéta® segítségével elértem. Számomra ez volt az első, igazán működőképes módszer, nem utolsósorban a konzultációk által nyújtott támogatás miatt. Valahogy motivált az, hogy hetente be kell számolnom az elért eredményekről, a diétás naplómat ki fogják értékelni és személyes találkozások során is elmondják, min kellene változtatnom. Úgyhogy valóban igazi, négy hónapos kihíváson vagyok túl, amit mások is figyeltek, drukkolással, segítőkészséggel. És szerencsére mind a Turbó Diéta®, mind én jelesre vizsgáztunk, amit nemcsak a megváltozott testalkatom, új ruháim, de megújult életvitelem, egészséges étrendem és a rendszeres sport megszeretése is fémjelez!

Laci négy hónap alatt összesen 11,5 kg-tól szabadult meg,

éééés a súlyát egy év múlva is tartja! Nézd meg a képeken!

Eredményei számokban:
Derékbőség: 112 cm → 91 cm
Csípő: 113 cm → 102 cm
Comb: 62 cm → 55 cm

Turbó Diéta

BLOG Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt Így kerüld el a stresszevést a home office alatt

Az elmúlt hetek történései alaposan átrendezték az életünket. Attól függetlenül, hogy a pihenésé vagy a munkáé a főszerep most az életedben, a huzamosabb idejű otthontartózkodás alatt olyan viselkedési formákat figyelhetsz meg magadon, amelyek eddig akár teljesen ismeretlenek voltak számodra. Ilyen a stresszevés is.

#táplálkozás #életmód
Receptek Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves Mentás ribizlileves

Könnyű, nyári, hűs frissítő, üde ízével igazán feldobja a diétát.

#diétás ebéd #gluténmentes receptek #diabetikus ételek #diétás levesek #húsmentes

Ideális testsúlykalkulátor: találd meg a hozzád illő diétát

Töltsd ki és megmutatjuk a megfelelő Turbó Diéta programot!

Nemed:

kg

cm