A személyes vásárlás szünetel. Webshopban: ingyenes szállítás 30 000 Ft felett

Sikertörténetek

Sikertörténetek Az anyósom ajánlotta a Turbó Diétát Az anyósom ajánlotta a Turbó Diétát Az anyósom ajánlotta a Turbó Diétát

Mariann nem hogy visszanyerte a szülés előtti súlyát, de vékonyabb, mint valaha.

#Anyuka
Sikertörténetek Nem hittem, hogy ennyire könnyű lesz Nem hittem, hogy ennyire könnyű lesz Nem hittem, hogy ennyire könnyű lesz

Piroska rég készült már a Turbó Diétára! Olvassátok el, mi adta az utolsó motivációt hogy belevágjon, és mennyire pozitívan élte meg a céljáig vezető utat.

Sikertörténetek Álomalak sprintben Álomalak sprintben Álomalak sprintben

Szikszay Júlia neve ismerős lehet mindazoknak, akik nézték a 2 Testőr adásait – a Turbó Diétával® elért sikereit a saját szemünkkel láthattuk a műsorban.

#Modern nő
Sikertörténetek Elegem volt a jojózásból! Elegem volt a jojózásból! Elegem volt a jojózásból!

Számtalan sikertelen fogyókúra, fogyás és visszahízás után ismerkedtem meg a Turbó Diétával®. A legfontosabb motivációt számomra az jelentette, hogy azt olvastam: ennél a módszernél nincs jojó effektus!

Sikertörténetek 16 kiló fogyás 23 nap alatt 16 kiló fogyás 23 nap alatt 16 kiló fogyás 23 nap alatt

Egészen addig a pillanatig kövér voltam, míg meg nem ismertem a Turbó Diétát®.

Sikertörténetek A férjem visszakapta a csinos nőt, akibe beleszeretett A férjem visszakapta a csinos nőt, akibe beleszeretett A férjem visszakapta a csinos nőt, akibe beleszeretett

Noémi édesanyaként vágott bele a diétába és az elmúlt egy évben leadta a terhesség után rajta maradt súlyfelesleget, azaz kereken 10 kilót. Mindezt éhezés és önsanyargatás nélkül!

#Anyuka
Sikertörténetek 11 kilót adtam le 6 hét alatt! 11 kilót adtam le 6 hét alatt! 11 kilót adtam le 6 hét alatt!

49 éves vagyok, és igazi modellkarrier áll mögöttem. Én voltam az, akinek a tűsarkait egy ország láthatta plakátokon, eladtam sok farmert. Mindig fontos volt nekem, hogy jól érezzem magam a bőrömben, a szülésem után is hipp-hopp visszafogytam.

Sikertörténetek Childrenék fogyókúráznak Childrenék fogyókúráznak Childrenék fogyókúráznak

A Children of Distance zenekar két tagja, Peti és Shady fogyókúrába fogtak. Bár önszántukból jelentkeztek, mégis szkeptikusak voltak az elején. Hogy mi lett belőle a végén? A videóból megtudhatod!

#Igényes férfi
Sikertörténetek Kövessük Renáta sikereit! Kövessük Renáta sikereit! Kövessük Renáta sikereit!

A Lifenetwork Életmód-magazinja a nyári fogyókúraszezon apropójából kiválasztott, bemutat és tesztel néhány módszert, köztük a Turbó Diétát® is.

#Elfoglalt
Sikertörténetek Renáta visszanyerte szülés előtti súlyát Renáta visszanyerte szülés előtti súlyát Renáta visszanyerte szülés előtti súlyát

Egy év kellett hozzá, hogy Renáta lelkileg összeszedje magát és legyen elég akaratereje a fogyáshoz. "Most igazán jól érzem magam, elememben vagyok!"

#Anyuka
Sikertörténetek Egy három gyermekes anyuka fogyása Egy három gyermekes anyuka fogyása Egy három gyermekes anyuka fogyása

Viktória, egy három gyermekes anyuka már többször végig csinálta a Turbó Diétát®. Ami eddig minden alkalommal hatékonynak bizonyult számára.

#Anyuka

Akciók és tippek a postafiókodban

Rendeld meg online!
Rendeld meg online! webshop
Vagy keresd a drogériákban, szupermarketekben, patikákban és gyógynövényboltokban!